Milletvekilinden İnanılmaz Küfürler!

Kiowa Apache

Ŧreedoʍ ŦoreveƦ
Altın Üye
Reaction score
0
İşte o Milletvekilinin olay yaratacak ve ağza alınmayacak sözleri. İşte ses kaydının tamamı...

d6z9h.gif

Sorumlu habercilik ve tarafsızlık ilkesine dayanarak aşağıdaki haberi siz değerli ziyaretçilerimizin dikkatine sunuyoruz.

(NOT: İki gün önce ortaya çıkardığımız Elazığ AK Parti Milletvekili Fevzi İşbaşaran ile Karakoçan AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Aşam arasındaki konuşmanın tüm içeriği sitemize aittir. Konuşma metnini kullanan Hürriyet, Milliyet, İnternethaber vb. haber kanalları sitemizi kaynak göstermeden aldıkları için kınıyoruz. Saygılar... Ajans 7/24)

Aşağıdaki açıklamalar Mehmet Emin Aşam'ın avukatına aittir.

AK Parti Elazığ Milletvekili Fevzi İşbaşaran, Elazığ Karakoçan İlçe Başkanı Mehmet Emin Aşam'a tehditler ve çok ağır küfürler içeren bir konuşma yaptı.

05.02.2009 tarihinde AK Parti seçim irtibat bürosunun açılışında yaptığı konuşma ile "partilileri ve diğer seçmenleri kardeşlik, barış ve huzur içerisinde bir seçim kampanyası yürütmeye davet eden”, ”hiçbir şeyin ilçe halkının kardeşlik duygularının rencide etmesine fırsat verilmemesi gerektiğine” vurgu yapan AK Parti İlçe başkanı Mehmet Emin Aşam, iki gün önce saat 22.15 civarında Elazığ Milletvekili Fevzi İşbaran tarafından aranmış ve kendisine seçim çalışmalarına iştirak etmediği ve gençlik kolları başkanını görevden alarak yerine yeni bir atama yaptığı gerekçe gösterilerek ağır bir şekilde eleştirilmiş, akabinde Mehmet Emin Aşam'a ölüm tehditleri savrularak kendisine sinkaflı küfürler edilmiş, jandarmaya infaz ettireceği tehdidinde bulunmuş, emekli olduğu Diyanet kurumundan dolayı "ölü yıkayıcı, senin dinini, imanını sinkaf ederim" şeklinde kabulü mümkün olmayan ağır hakaretlerde bulunmuştur.

Ayrıca Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bu konu hakkında ne gibi atılımlar yapacağı merakla bekleniyor. AK Parti'nin Elazığ'da Eski Demokrat Parti'li Süleyman Selmanoğlu'nun Elazığ halkının kendisinden memnun olmadığı aşikar iken AK Parti'ye geçmesi ve yeniden AK Parti Elazığ Başkan Adayı olarak göstermesinden sonraki bu olay bir hayli ses getirecek gibi.

Ses kaydı sansürsüzdür, 18 yaşından küçükseniz lütfen dinlemeyiniz

SES KAYDININ TAMAMINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kaynak

adam kalkmış rüşvet istemiş oda ağzına geleni söylemiş ben kutluyoru sayın vekilimi şahsen bir imamın terbiyesizliği ve şerefsizliği için küfür etmiş ve tehdit etmiş... delikanlı olalım lütfen biri bizden rüşvet istese bizde canımızı dişimize takarız ama sayın vekilim kendi seçmeni için kendi hemşeri mağdur olmasın diye kendi tavrını koymuş ben böyle vekile can kurban diyorum eğer gerçekten rüşvet iistemişse Allah o imamım ın belasını versin konuşmadan anlaşıldığı gibi adam 50 bin isteyip 30 bine düşamüş adi şerefsiz bir ilçe başkanısın çaldıkların yetmiyormu birde beleddiye başkan adayını sömürüyorsun sayın vekilim sizin yaptığınızı sonuna kadar destekliyorum size başarılarınızın devamını temenni ediyorum

Geri