Millet yeni avatarıma oy verin lütfennn!!!

5 üzerinden kaç verdiniz yeni avatarıma!!!

• 5 üzerinden 2

Kullanılan: 0 0.0%
  • 5 üzerinden 3

• 5 üzerinden 5

• Kullanılan toplam oy
    7
boyle konulari cok mu ariyonuz yahu
forum oyunlarina bi bakmani tavsiye ederim orda ustekinin avatari nasil falan diye oyun var..bu konuyu simdi modlar kapatirlar :p

bu arada 5 uzerinden 0 bence gusel digil :)

revolation' Alıntı:
eee kardeş biri gelecek benim mesajın altına cevap yazacak onun altındaki de onun avatarına oy verecek. orası kısır döngü!!! bunun daha farklı bişey olduğunu anlayamadıysan söyleyecek sözüm yok, kapasite meselesi!!! merak etme modlar bunun daha farklı bişey olduğunu anlar, sen kafanı yorma mod, admin işlerine. bu arada iğrenç vb sözcükler yerine ankete katılsaydın yada arkadaşım ben beğenmedim vb bir sözcük kullansaydın sana teşekkür ederim derdim ama ben senin bu yorumuna oy kullenmak istiyorum. çok kötü bir yorum dostum. insanların heveslerini böyle cümlelerle kıramazsın. anket var oraya tıklayabilirdin yada adam gibi rencide etmeden yorum yazabilirdin.

birincisi bildiğim kadarıyla pasaklı da mod, ikincisi bence de çok gereksiz bi konu sen beğendiysen yeterli sana kimse bunu kullanma diyemez herhelde

revolation' Alıntı:
eee kardeş biri gelecek benim mesajın altına cevap yazacak onun altındaki de onun avatarına oy verecek. orası kısır döngü!!! bunun daha farklı bişey olduğunu anlayamadıysan söyleyecek sözüm yok, kapasite meselesi!!! merak etme modlar bunun daha farklı bişey olduğunu anlar, sen kafanı yorma mod, admin işlerine. bu arada iğrenç vb sözcükler yerine ankete katılsaydın yada arkadaşım ben beğenmedim vb bir sözcük kullansaydın sana teşekkür ederim derdim ama ben senin bu yorumuna oy kullenmak istiyorum. çok kötü bir yorum dostum. insanların heveslerini böyle cümlelerle kıramazsın. anket var oraya tıklayabilirdin yada adam gibi rencide etmeden yorum yazabilirdin.

msj imi iyi oku zaten avatarin icin oy kullandim..
o oyunlar kisirdonguyse bende aciyim bi konu avatarim nasil nickim nasil vs. vs. diye..90 bin uyenin hepsi konu acsin ne kadar sacma bi konu demek istiyorum....zaten dedim bile :)
simdi sen bana ukala simarikta dersin de umrumda digil bu benim dusuncem ozgur bi forumdayiz dusuncelerimide ozgur bi sekilde soyledim...

anot' Alıntı:
pasakli hakli... bi moda boole konusamazsin .... ozellikle pasaklıya :D

yahu ne alaka benimle nasil isterse konussun takmiyorum ki :p

PaSakLı bayadır göremiodm seni yaff.. :)

Bu arada konu neydi hee..
Awatarin kötü bence istersen sana yapiim bitane.. ;)

polemiklerin üzerinden zıpladım geçtim ve yorumuma geldim. konunun açılmasıyla ilgili bişi demicem korkma :) Bence avatarın çok küçük, daha büyük ebatlarda (150x150) avatar kullanabilirsin. Aynı avatarı bozmadan büyütme şansın varsa 5 üzerinden 3 verebilirim. Şimdilik ankete katılmasam daha iyi.

bunun gibi konular olacaksa hiçbisey yazma arkadasım ama forum kuralları cercevesinde bizimle ne paylasırsan basımızın ustunde yerin var

abı avatarda yorumlara kapalıyım dıosun ama tartısmaya acıosun bu bır celıskıdır sana ozgun bıse olmus bence avatarını ordan burdan almak yerıne kendın bıse yapmısn desteklıyorum

Geri