Millet bi düşünsenize...

_-_FeTisH_-_

FoRuM FeTisHi
Reaction score
0
Motora bin-Beşiktaşa geç-Kapalı Alta gir-Orta saha
Ewet millet bi düşünsenize benim aklıma arada sırada gelio bayaa bi fantazi olcak ama ya olsaydı....

Hepimiz iyi kötü yaşıyoruz etrafımızda arkadaşlarımız ailelerimiz dostlarımız war....
Hepimizin takıldığı mekanlar war....
Sewgilimiz hayayallerimiz war....

Bi gün uyandığımızda etrafımızda hiç bişey yok harabeler içinde bi yerde uyanıosunuz we aslında o güne kadar olan herşey aslında yokmuş we siz bi şizofren hastasıymışsınız olmayan şeyleri görüp yaşıyomuşsunuz...

Ne düşünürdünüz intaar mı ederdiniz naapardınız ben walla kafayı yerdim heralde dünyada tek başınasın ya düşünsene o güne kadar olan hiç bişey yok...
Belkide hepimiz şizofreniz kim bilir olmayan şeyleri yaşıyoruz...:eek:

Siz ne düşünüosunuz....

10 Numara aynı kafayı yaşıyorum bende :D

ben truman showdan önce aynısını düşünmüştüm herkes oyuncu dünyada bir ben yaşıyorum diye sonra adamlar aynı konuyu film yapınca şok olmuştum

Bu olay zaten MATRİX felsefesi gibi bişey aslında herşey yalan gibi yani..

o zaman bu sorularında bi anlamı olmamalı :)
yaw helal olsun hiç bişi kalmadı bunlar nasıl geldi aklınıza :) cidden ha, kusura bakmada çok komiğime gitti:)

freemitnick' Alıntı:
yaw helal olsun hiç bişi kalmadı bunlar nasıl geldi aklınıza :) cidden ha, kusura bakmada çok komiğime gitti:)
Yok cnm ne kusra bakıcam arada aklıma gelio böle şeyler kafa yoruorm:cool:

freemitnick' Alıntı:

Bence komiğine gitsinde bizim gibi saatlerce bunu düşünmeyesin kafayı kırarsın :p

hastalığıma tekrar geri dönerdim yok çekilirmi

shawshank' Alıntı:
ben truman showdan önce aynısını düşünmüştüm herkes oyuncu dünyada bir ben yaşıyorum diye sonra adamlar aynı konuyu film yapınca şok olmuştum

aynı olay başıma geliyo bazen . sanki herkes beni tanıyo . çünkü osmanbey de , şişli de nişantaşında gezdiğim zaman herkes bakıyo . bi gün bişey mi var dedim birisine ama çok sinirlenmiştim . yok abi pardon demişti valla :):):):)

ilginç enteresan bi durum olurdu heralde oturur etrafı iyice inceler yeni hayatıma başlardım

ne olursa olsun insan hayatta her duruma hazırlıklı olmalı.bence hayalden ote bi

durum bu.sen dusun:

simdi durumun iyi ama bir anda evine haciz geliyor elindeki hersey alınıyor bir lokma

ekmege bile muhtac kalıyorsun.olabilecek seyler bunlar aslında.

Geri