Milan Baros\'un tuhaf halleri !!

eiffel

Forumun Kulesi
Reaction score
0
Her insan büyük bir alemdir.İnsan düşünceden ibare
Milan Baros\'un tuhaf halleri

Galatasaray\'ın yeni transferi Milan Baros, çektirdiği bu tuhaf görüntüler ile bir hayli konuşulacağa benziyor...

Sarı-kırmızılılar\'ın son bombası Milan Baros, Türkiye\'ye gelmeden tartışılmaya başlandı bile...
Son olarak ortaya çıkan bu fotoğraflar, Çek yıldızın bu sezon futbolu kadar fotoğraflarının da konuşulacağını belgeliyor.

724371219820102.jpeg

363461219820124.jpeg

820121219820146.jpeg

önemli olan oynadığı futbol ben sapına kadar beşiktaşlıyım ama bu adam heryerde iş yapar kardeşim emin olun..kıskandım gs yi

dini dili ırkı cinsel tercihi eşi dostu ailesi bilmem neyi hiç kimseyi ilgilendirmez ben de bir beşiktaşlı olarak gsyi kıskandım umarım gs avrupa'daki eski günlerine döner ama ligde başarı dilemem biz şampiyon olacaz :D

buyrun efendi.. sakLanacak birşey yok.. Daha önce Türkiye'ye geLen birçok topçunun çırıLçıpLak resimLeri biLe var.. Adam oynuyor mu oynuyor.. Sadece şu zenci arkadaşa yaptığı hareketi yadırgarım o kdr..

milan-baros-3.1194352063.jpg

daha niceleri var böle resimleri olan ama adamlar oynadıkları futbola bakıyo Baros'un geldiğide çokk ii olduu walla =)

aldığı ve alacağı paranın hakkını versin güzel oynasın gerisi bizi ilgilendirmez

Adam daha Türkiye'ye geLmeden eLe$tiriLmeye ba$Landı :)
Demek ki bazı arkada$Ların içLerinin yağı eriyor.

Özel yaşamı açıkcası beni hiç enterese etmiyor oynadığı futbol ve camiamıza olan katkısı önemli.

iyi topcu camurdur abi xP Hagi örneklerini verebiliriz .. Hakeme Tükürmeler flan :D

arkadaslar oynadıgı futbol super arkadaslara katılıyorum demekkı cok clas bır futbolcu almısız cunku herkes elestırıyor ama oynadıgı futbolu degıl resımler buda bızım ıcın ıyıdır

alacağı paranın hakkını mı versin heheheeee

galatasaray futbolcularına para ödeyebiliyormu ki:D:D:D:D:D

inş bulaşıcı bişeydir barostaki bütün galatasaray camiasına bulaşır :) bizde top aynamaktan zevk alırız tabiki biz fenerbahçeliyiz :)

Normaldır Sımdıde 6s De Zaten Hayatı Yanlışlar Içinde

resimlerde bişi yok ki ?? 1.resim biraz ofside gibi ama olabilir ani çekilen resimlerde herkes ofside da düşebilir...Adama leke sürmeyin..Ben fenerde olmasını isterdim ama çok sorunlu şımarık bir futbolcu işiniz biraz zor gibi..

Geri