Milan Baros: ''Önemli Olan Şampiyon Olmak''

DeeD

New member
Reaction score
0
b4767barosb.jpg

Milan Baros: ''Önemli Olan Şampiyon Olmak''

Beşiktaş derbisinde attığı iki golle galibiyette büyük pay sahibi olan Milan Baros karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi.

Maçı kazandıkları için mutlu olduğunu belirten Milan Baros, “Derbiler her zaman özeldir ve kazanmak kolay olmaz” dedi.

Attıkları ilk golden sonra, rakibin iyi oynadığını belirten Milan Baros, “Ama gol yemeden beklemek gerekliydi ve biz de kontrollü oynadık ve rakibimizin hatalarında golleri bularak kazanmayı başardık” diye konuştu.

Maç içinde vatandaşı Sivok ile yaşadığı gerginlik için Baros, “Sivok benim iyi arkadaşlarımdan biri milli takımda oda arkadaşım zaten. Maçın sonlarına doğru gereksiz hareketinden dolayı gerginlik yaşadık ama maç sonu el sıkıştık. Maç içinde olur böyle şeyler” dedi.

Milan Baros, geçen sezon gol kralı olduğunu ancak ligi beşinci sırada tamamladıklarını hatırlatırken, "Bu sezon benim için önemli olan çok gol atmak değil şampiyon olmak" dedi.

Çek futbolcu, gol attığı için de mutlu olduğunu belirterek, “Kendi adıma eleştirileri önemsemiyorum. Pozitif şeyler olduğu gibi olumsuz şeyler de olacaktır. Gol atmak önemli bir golcü için. Kazanmaya ve takım olarak iyi oynamaya devam ediyoruz. Bu da güzel bir durum" şeklinde konuştu.

Galatasaray.org

Galatasaray Taraftarı Şampiyonluğu Banko Görüyor Zaten..

Önemli Olan Avrupa Kupasını Almak

Geri