Microsoft'un YENİ Logosu

Newwave

Altın Üye
Reaction score
0

2v8gump.jpg

Microsoft'un YENİ logosu

Yazılım devinin kendi mağazalarında nasıl bir logo kullanacağı artık sır değil: İşte yeni logo...

Microsoft, ABD patent ve marka bakanlığından yeni bir logonun koruma altına alınması için talepte bulundu. Logonun yazılım firmasının açılması planlanan satış mağazalarında kullanılması bekleniyor.

Firma uzun süredir Apple'ın satış mağazalarına benzeyen bir mağaza konsepti üzerinde çalışıyor. Microsoft test amacıyla mağaza tasarımlarından birini Redmond'daki genel müdürlüğünde kullanıma açtı.

ÖZEL BİR BİLGİ

Kısa bir süre önce sızan PowerPoint sunumu mağazaların tasarımını daha detaylı bir şekilde gözler önüne serdi. Örneğin müşteriler Microsoft programlarını mağazalarda test edebilecek ve Windows yüklü PC'ler satın alabilecek. Özel bir bilgi köşesinde kullanıcıların yaşadığı problemlere uzmanlara tarafından çözüm bulunacak.

İlk mağazaların ne zaman ve nerede açılacağı henüz belli değil. Aynı şekilde Microsoft'un Avrupa'da da mağaza açıp açmayacağı belli değil.

Kaynak

koskoca microsoft bula bula böyle berbat bir logomu bulmuş. yazık

Paint CaLismasina Benziyor :GulumseKiz:

milyar dolarlık frmanın yeni logosuna bak bana müracaat etselerdi ben daha iyisini yaparım :D

Bu logo daha geliştilip göze çok daha hoş gelecek bir hal
alacaktır bence yani şimdi bu gördüğümüz logonun daha beta sürümü : ))...

Ben bile bundan daha iyisini yaparım be bu ne be

çok kötü bir logo oldugunu söylemeye gerek var mı?

microsoftun neyi doğru ki logosu güzel olsun.Tek kelimeyle paint ürünü bi logo xD

Geri