Microsofttan Kritik Eylül Güncellemeleri

Newwave

Altın Üye
Reaction score
0
s2fyw8.jpg

Artık bir standart halini alan Windows güncellemelleri herzamanki gibi bu ayın 2. salı günü yani 9 Eylülde yayınlanacak. Microsoft Eylül ayında 4 güvenlik bülteni yayınlayacak. Tamamı “kritik” (Microsoft’un güvenlik derecelendirmesine göre en yüksek seviyede) olarak derecelendirilmiş bültenler uzaktan kod saldırısı ile bilgisayarın kontrolünü ele geçirmeyi sağlayabilecek açıkları gidermek için hazırlanmış.

Güncelleme ile Windows Media Player 11, Windows Media Encoder, Microsoft Office ve Windows’un bazı uygulamaları yamanmış olacak.

Kaynak

Benim önerim siz yine güncelleştirmeleri manuel (elle) olarak yüklemenizdir biliyorsunuzki
microsoft önemli güncelleştirmeler adı altında sisteminizin legal ( kanuni yasal ) olup olmadığınıda kontrol ediyor
bunun için güncelleme kodlarını önden inceleyip öyle yükleme yapınız iyi forumlar.

Selam arkadaslar......
Sorunuma yardımcı olursanız sevınırım....Oncelıkle PC ıle aramın fazla ıyı oldugunu soleyemem......

Sorunum şu....pc yaklasık ıkı haftadır hiç otomatık guncelleme yapmıyor....Microsoft update sıtresıne her bağlantı gırısımım basarısız oluyo....tum ayarları kontrol etmeme ragmen otomatık guncelleme yapamıyorum....

arkadaşlar güncelleme olayı bana hiç güvenli gelmiyor! Neden derseniz dikkat edin her güncellemeden sonra pc garipleşiyor!

Selam arkadaslar......
Sorunuma yardımcı olursanız sevınırım....Oncelıkle PC ıle aramın fazla ıyı oldugunu soleyemem......

Sorunum şu....pc yaklasık ıkı haftadır hiç otomatık guncelleme yapmıyor....Microsoft update sıtresıne her bağlantı gırısımım basarısız oluyo....tum ayarları kontrol etmeme ragmen otomatık guncelleme yapamıyorum....

güncellemeler kurulurken mi başarısız oluyor yoksa siteye hiç mi girmiyor?

Geri