Şok!!! Hitler, Yahudileri Neden Katletti Meğer Olay Başkaymış?

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
6 milyon Yahudi’yi katlettiği söylenen Alman diktatör Hitler meğer gençliğinde Yahudi bir kıza delice aşıkmış. Yahudi nefretinin bile karşılıksız aşktan kaynaklandığı söyleniyor.

1470.jpg

Ancak aşkına bir türlü karşılık alamayınca onu kaçırıp intihar etmeyi düşünmüş. Hitler’in Yahudilere nefretinin bundan kaynaklanmış olabileceği belirtiliyor.

Alman diktatör Adolf Hitler hakkında bugüne kadar pek çok ilginç söylenti ortaya çıktı. Ancak Hitler’in çocukluk arkadaşı August Kubizek’in 70 yıl önce yazdığı ancak günümüzde yayımlanabilen “Tanıdığım Genç Hitler” adlı kitapta bunların en ilginci yer alıyor.

KARA SEVDA

Kitaba göre Alman diktatör, ilk gençlik yıllarında Stefanie Isak adlı bir Yahudi kızına sırılsıklam aşıkmış. Hitler, Avusturya’da geçirdiği 1904-1908 yıllarında Isak’a öylesine aşıkmış ki onu kaçırıp beraber intihar etmeyi bile düşünmüş. Daha da ilginci Hitler’in, aşık olduğu Stefanie’nin Yahudi olmasını hiç umursamaması.

Diktatörün o yıllarda tek arkadaşı olan Kubizek, o günlere ilişkin şunları anlatıyor:

“Linz kentinde o dönem kızların dolaştığı Landstrasse caddesinde Adolf ile birlikteydik. Birden koluma yapıştı. O sırada annesiyle dolaşan Stefanie’yi göstererek ‘şu sarışın, ince kızı tanıyor musun?’ diye sordu. Ben de tanımadığımı söyledim. Sonra her gün aynı saatte onun oradan geçmesini bekledik. O günden sonra Adolf kızdan gözünü ayıramaz oldu. Artık bambaşka bir insan olmuştu. Ancak kızın süslü üniformalarla dolaşan subaylarla bakışması onu deli ediyordu. Bir türlü ona içini açamıyordu. Uzun bir süre sonra nihayet kızdan bir bakış aldı. Hayatımda onu hiç bu kadar mutlu görmemiştim.

HİÇ AÇILAMADI

Yine de ona hiçbir zaman yaklaşma cesaretini gösteremedi. Hatta onu zorla kaçırıp evlenmeyi bile düşündü. Ancak beş parasız olduğu için hemen vazgeçti. Ardından bunalıma girdi ve kendisini onunla birlikte köprüden atmayı düşündü.”

Kubizek bunları anlattıktan sonra Hitler’in bir daha hiç atlatamayacağı bir bunalıma girdiğini belirtiyor. Söz konusu kitap Nazi Almanya’sı döneminde ortadan kaybedilmiş. Ancak kitabın nüshalarından biri geçenlerde ortaya çıkınca İngiltere’de bir yayınevi tarafından yayınlanmış.

Kitapta yapılan yoruma göre Hitler’in genç ve parasız bir delikanlıyken yaşadığı bu karşılıksız aşk, Yahudileri katleden acımasız bir diktatöre dönüşmesinde etkili oldu. Hatta 1945’te savaşın kaybedilmesinden sonra sevgilisi Eva Braun ile intihar eden Hitler’in, bunu 40 yıl önce sevdiği kızla yapmayı düşünmesi de bunun bir başka göstergesi.

Bugün

sankı bırılerı hıtler denen hıyarı zeytınyagı gbı su ustune cıkarmaya calısıo gbıme geldı...

pek ınanasım gelmedı...

Tamamen saçmalık : ))

Kimse ama HİÇKİMSE karasevdaya tutuldu diye yapmaz böyle şey : ))

Ki hitler giby bir dengesiz sözkonusuysa bırakın battığı yerde kalsın b.k herhaliyle aynıdır paklamaya calışmak saflık olur... : ))

Bana da pek inandırıcı gelmedi. Bu arada, bu Hitler'in Yahudi katliamı ile ilgili şöyle bi hikaye duymuştum yeri gelmişken söyleyeyim. Ne kadar doğru bilemem ama bana baya mantıklı geldi

olay Hazar Türkler'ine kada dayanıyo:

birçoğunuz tarihten bilirsiniz, Türk devletleri içinde Yahudiliği benimseyen tek Türk devleti Hazar Türkleridir

Yahudilerin dinlerine ve ırklarının bozulmamasına ne kadar bağlı oldukları şüphesiz bilinen bişeydir. Bunun için Yahudilerde kendi ırklarından olan Yahudiler ve sonradan veya başka ırktan olupta Yahudi dinîne mensup olanlar diye ayırım yaparlar

Varmak istediğim nokta şu; bu Hitler denen cani mahlukat o Yahudi katliamında aslında İsaril Oğullarından olan Yahudileri değil de Yahudi dinîni benimsemiş olan Hazar Türkleri'ni katletmiş. Amaç ise, Yahudileri başka bi deyimle İsrail Oğulları'nı dünyaya mazlum bi ırk, zulmedilen bi millet olarak göstermek.

Sonuç olarak bu Hitler de Masonlar'ın yönettiği kuklalardan birisi.

Bunu bi arkadaşımdan duymuştum o da dediğine göre bi kitapta okumuş.

Söylediğim gibi her ne kadar doğru bilmiyorum ama biliyosunuz bu adamların her biri komplo teorileri üzerine neredeyse mastır yapmışlar yani durum böyle olunca ileriye dönük güzel bi plan gibi geliyoo bana

ne kara sevdası yaw, herif resmen psikopat:D

hiç de saçmalık değil adamın içinde potansiyel psikopat varmış karı kıza dalmış gazı almış asrın psikopatına dönüşmüş işte :D:D

Bana da pek inandırıcı gelmedi. Bu arada, bu Hitler'in Yahudi katliamı ile ilgili şöyle bi hikaye duymuştum yeri gelmişken söyleyeyim. Ne kadar doğru bilemem ama bana baya mantıklı geldi

olay Hazar Türkler'ine kada dayanıyo:

birçoğunuz tarihten bilirsiniz, Türk devletleri içinde Yahudiliği benimseyen tek Türk devleti Hazar Türkleridir

Yahudilerin dinlerine ve ırklarının bozulmamasına ne kadar bağlı oldukları şüphesiz bilinen bişeydir. Bunun için Yahudilerde kendi ırklarından olan Yahudiler ve sonradan veya başka ırktan olupta Yahudi dinîne mensup olanlar diye ayırım yaparlar

Varmak istediğim nokta şu; bu Hitler denen cani mahlukat o Yahudi katliamında aslında İsaril Oğullarından olan Yahudileri değil de Yahudi dinîni benimsemiş olan Hazar Türkleri'ni katletmiş. Amaç ise, Yahudileri başka bi deyimle İsrail Oğulları'nı dünyaya mazlum bi ırk, zulmedilen bi millet olarak göstermek.

Sonuç olarak bu Hitler de Masonlar'ın yönettiği kuklalardan birisi.

Bunu bi arkadaşımdan duymuştum o da dediğine göre bi kitapta okumuş.

Söylediğim gibi her ne kadar doğru bilmiyorum ama biliyosunuz bu adamların her biri komplo teorileri üzerine neredeyse mastır yapmışlar yani durum böyle olunca ileriye dönük güzel bi plan gibi geliyoo bana

Sonuna kadar doğru ama eksik oLan tespitLer var
yahudiLerin buLundukLarı coğrafyada tutunamamaLarı ve uLaşmak istedikLeri hedefe
En uygun yerin orta doğu oLduğu için hitLeri böyLe bir mezaLime yönLendirmeLeri söyLenmiştir
Ben bu oLayı hazar TürkLeri oLarak değiL ama gerçek yahudiLer değiL fakir yoksuL insanLarın yakıLdığı şekLinde biLiyorum
Yani orda da bir amaç var ki kendiLerince hicretmek

Zaten bu yahudiLerin atasözü gibi bir söyLemLeri var
HedefLerine uLaşabiLmek için bir yumurta kaynatmaLarı gerekse
O yumurtayı haşLayabiLmek için binLerce yahudiyi yakıp onun ateşinde kaynatırLarmış

Ikisi Için De Kafa Yormaya Değmez Ne Hitler Ne De Yahudiler Her Ikiside Aynı Işte

أĸяα;3382269' Alıntı:
Sonuna kadar doğru ama eksik oLan tespitLer var
yahudiLerin buLundukLarı coğrafyada tutunamamaLarı ve uLaşmak istedikLeri hedefe
En uygun yerin orta doğu oLduğu için hitLeri böyLe bir mezaLime yönLendirmeLeri söyLenmiştir
Ben bu oLayı hazar TürkLeri oLarak değiL ama gerçek yahudiLer değiL fakir yoksuL insanLarın yakıLdığı şekLinde biLiyorum
Yani orda da bir amaç var ki kendiLerince hicretmek

Zaten bu yahudiLerin atasözü gibi bir söyLemLeri var
HedefLerine uLaşabiLmek için bir yumurta kaynatmaLarı gerekse
O yumurtayı haşLayabiLmek için binLerce yahudiyi yakıp onun ateşinde kaynatırLarmış

Tamam أĸяα haklı olabilirsin belki ama her ne kadar bu Yahudiler amaçlarına ulaşmak için
her türlü yolu her türlü sınırı zorlasalar da yine de benim düşüncem, Yahudiler için her bir Yahudi
çok önemlidir ve Yahudi olamayandan çok daha üstün ve değerlidir (Tabi İsrailoğulların'ndan olma Yahudiler.) Diycem şu ki, Bence bu öldürülen Yahudiler İsrailoğulları'ndan olmayan Yahudilerdi.
Düşünsene, kendilerine ezilmiş millet imajı vermek istiyolar, bunun için bi Yahudi katlimamına gerek
var ve bunun için de ateşe atılabilecek Hazar Türkleri var. Niye maşa varken kendilerini feda etsinler??
Tabi ki aslında araştırma yapmak lazım!! Çok ilginç bi konu bence!!!!!

hitler darwin stalin mussolin bush (bunun babasina bustu) :D daha akliniza gelen insanlik tarihine kan akitan her idoloji ducunce akiminin altinda yahudiler vardir

Yeryüzünde yahudiler kadar kurnaz, alçak, mikrop, uyuz, ezik bi millet mi var yaaa. Adam haklı. O zaman bu kadarını yokettiği halde dünya ne halde. Anasını ağlatıyolar namussuzlar.

Çok Saçma Geldi Bana...

mazlum yahudiler şimdi zalim olmuş Hitlerden ne farkları var (bknz. Filistin)

Geri