Microsoft Windows Vista SP2

Boschwer

M€SHGUL
Reaction score
0
evet vista yama CIKARMAYA devam ediyor :) BU ISIN SONU SIMDILIK KARANLIK :vur
windows 7 DEN ÖNCE cikacagi söylenen üzerinde cok tartisilan vista sp2 nihayet beta versiyonuyla microsoft tarafindan secilmis test kullanicilarinin hizmetine sunuldu SISTEMINIZ UYGUNSA LISANS SORUNUNUZ YOKSA simdiden servis paketi Beta32bit vista sp2download yapabilirsiniz :clap aslinda tüm bunlar microsoftun isi test sürümüyle windows7 nin de zamaninda cikmayacaginin bir isaretinide vermis oluyor lakin bununla hedeflenen vista üzerine windows 7NIN UPGRADE YAPILMASI ÖZELLIGIYLE VISTANIN PAPUCUNU DAMA ATMAK zaten yakin benzerlikleri var.. BU YÖNDE KULLLANICILARIN TÜM DENEMELERINDEN VE EKSIKLERIN ZaMANINDA GIDERILMESI endise BIRAKMAYACAK SEKILDE PLANLAYAN microsoft :vur bakalim bir yandan vista yi yamali bohca halindeyken:saskin tamir cabalari VE EN ÖNEMLISIDE nasil bir stratejiyle windows7 nin ticaretini yapacagi merak konusu sadece bekleyelim görelim !! paylasima yine ilk olarak HackHell.com da devam EDIYORUZ HERZAMANKI GIBI iyi forumlar

10cp84h.jpg

2vmik9w.jpg

Windows Vista 32 -bit lisansli olanlar icindir DOGABILECEK HERHANGI BIR hata dan siz sorumlusunuz !!TARAFIMCA DENENMISDIR fotograflar test EDILDIGINE DAIRDIR
http://www.microsoft.com/downloads/...d5-f907-4406-9012-a5c3199ea2b3&displaylang=en

€M€G€ SAYGI K€NDIN€ SAYGIDIR TESEKKÜR SADECE 2 saniy€

Verdiğin bilgiler ve vista sp2 beta için teşekkürler denemek isteyen arkadaşlar olabilir ama en
mantıklısı son kullanıcı açısından sisteminde hatasız ve stabil çalışma mantığına göre service pack 2
final sürümü beklemek olacaktır diye düşünüyorum tşk.

iyi yakalamışsınız benimde gözüme bazen böyle şeyler takılıyodu ama hıç dikkat etmiyordum,

özellikle xp sp 4 bile görmüştüm gibi hatırlıyorum,

amaaaan microsoft işte ne yaptığını birde kendisi bılse bizde anlayacazda nezaman,

yamalaya yamalaya yamalı bohça olduk sıkıldık 2 de bir yama yama ne yav.

allah bizlere sabır ve sağlık versın iyi forumlar.

Bnmki cracklı 64bit service pack yüklesem bşi olurmu?

Geri