Microsoft.Windows.7.Build

Bay@Li

New member
Reaction score
0
Arkadaslar diğer arkadaşımızın vermiş olduğu Microsoft Windows7 Build i indirdim gayet güzel bir sekilde kurdum fakat windows ilk kurulumda bile hemen aktive istedi açılmadan windows u açamıyorum. Fakat Güvenli modda karıştırdım arkadasında dediği gibi gerçekten Windows 7 harika. Aktiveyi nasıl yapacağız

Arkadaslar diğer arkadaşımızın vermiş olduğu Microsoft Windows7 Build i indirdim gayet güzel bir sekilde kurdum fakat windows ilk kurulumda bile hemen aktive istedi açılmadan windows u açamıyorum. Fakat Güvenli modda karıştırdım arkadasında dediği gibi gerçekten Windows 7 harika. Aktiveyi nasıl yapacağız

Arkadaşım, nette dolaşan ve birçok kişinin se7ven ya da Windows 7 olarak adlandırdığı sistem vistanın üzerinde çalışılmış halinden başka bir şey değil, ve içerisinde o ekran görüntüleri de yok. Üstelik 6 aylık deneme sürümü ve süre 11 Haziran da sona erdi. Eğer bilgisayarının tarihini 11 Haziran tarihinden önceki bir tarihe alıp yükleme yaparsan sistem açılacaktır. Ben bu şekilde yükledim ve şu an kullanıyorum. İşin en ilginç tarafı bildiğimiz vistadan çok daha hızlı olması. Görünüm vista hız xp sanki. Beni çeken yönü de bu oldu. Şu an açılışta sadece antivirüs sistem tarihinin düzeltilmesi gerktiği uyarısını veriyor. Yalnız nedendir bilmem ekran kartının driverini ve vista codec yüklemesini yapmıyor. (ben de Klm codec yükledim çalışıyor) Saygılar.

Geri