Microsoft tan Güncelleme Bing Maps 215 Tb Yüksek Çözünürlükde Görüntü Yüklendi

AlbinaReal

New member
Reaction score
0

Microsoft Birleşik Devletleri ve Avrupa, Avustralya, Yeni Zelanda ve Tokyo kilit bölgelerinde kapsayan yüksek çözünürlüklü görüntülerinin 215TB içerir Bing Maps için bir güncelleştirme yayınladı. Aptly Kuş Bakışı adlı bu yeni fotoğraflar, bina ve yerlerinden artan ayrıntı sağlamak için 45 derecelik bir açıyla ele geçirildi.

Bing Maps blog noktaları üzerine bir mesaj olduğunu yeni güncelleme 230,000 kilometre kare üzerine örtü ve fazla 1.1 milyon dosyadan oluşur fotoğrafları. Bir bütün olarak hizmet artık veri 302TB için iyi 1.388.593 kilometrekare toplam yayılmaktadır.

Kuş Bakışı harita verilerinin üç çeşit oluşmaktadır.İlk 45 derece açıda çekilen fotoğrafların bulunduğu yerli Kuş Bakışı sahneler olduğunu. Kesintisiz bir tabaka oluşturacak şekilde bir araya dikilmiş olan hava fotoğrafları bir grup Kuş Bakışı Eğik mozaikleri de vardır. Veri nihai tipi 45 derecelik açıyla bir dijital arazi veya peyzaj üzerine yansıtılır yukarıdan aşağıya fotoğraf kullanır. Bu geleneksel hava fotoğrafçılığı mümkün olmadığında topolojik derinlik algısı vitrin için kullanılır.

Kalan 145.553 kilometre kare eski ve potansiyel eski görüntüleri yerine, Kuş Bakışı yenilenir ise yeni güncelleme yıkmak için, 84.451 kilometre kare yepyeni Kuş Bakışı Eğik Mozaik görüntüleri olduğunu.

Bu makale üzerinde çalışırken ben yeni görüntülerin bazı teslim ve ben sonuçlardan çok etkilendim olduğunu söylemek gerekir.Yerel konumlar çoğu Google Maps aracılığıyla aslında daha iyi Bing Maps kullanarak bakmak aşinayım. Henüz Microsoft'un alternatif kullanmadıysanız, bu kesinlikle denemeye değer.

Aşağıdaki Linkden Ulaşabilirsiniz:
Bing Maps - Driving Directions, Traffic and Road Conditions

Ekli dosyalar

• 2012-07-19-image-4.jpg
    2012-07-19-image-4.jpg
    49.8 KB · Görüntüleme: 253
google translate faciası

Geri