Microsoft Silverlight 1.0 Güncelleştirmesi (KB955305)

catfish

New member
Reaction score
0
Microsoft Silverlight 1.0 Güncelleştirmesi (KB955305) yayınlandı. Bu güncellemeyi yüklemeye çalıştığımda hep aynı şekilde yüklenememe sorunuyla karşılaşıyorum. Daha sonra Manuel olarak update sayfasını açtığım zaman
Yükleme boyutu (toplam): 0 KB *
Bağlantı hızınıza göre tahmini süre: 0 dakika *
(*Karşıdan yüklendi; kurulmaya hazır) biçiminde bir uyarıyla karşılaşıyorum. Yükle dediğimde gene "yüklenemedi" uyarısı ve Hata Kodu: 0x66A ile karşılaşıyorum.
Bu soruna bir çözüm bulamadım. Acaba silverlight'ı manuel olarak kaldırabilmenin bir yolu var mıdır? Program ekle kaldır da gözükmüyor. sistemde perfect xp sp3 yüklü

Soruna da eline sağlık mı denir :D

bu sistemde kullanılan silverlight eklentisinden kaynaklanan bir sorun.Sİstemle alakalı değil.kendiniz Silverlightı kurun düzelir belki.

malesef üstad silverlight kendi sitesinden güncel versiyonu Silverlight.2.0 'ı manuel yüklemek istediğimde %90 da takılıp kalıyor ve yükleme hatası veriyor. uninstall programlarındanda denemediğim kalmadı.Yani sizin anlayacağınız bu güncelleme başıma bela oldu açıkcası format atmakta işime gelmiyor.ne yapacağımı şaşırdım :vur

http://www.microsoft.com/silverlight/resources/Install.aspx

madem öyle bence bırakın kalsın. Zaten MS sitesi dışında pek silverlight kullanan site yok.MS'de de silverlightsız dolaşabiliyorsunuz.

Geri