Microsoft Office 2007 FULL TÜRKÇE !!!

Starex_01

New member
Reaction score
0
ofisl.jpg

Microsoft Office 2007 ( Enterprise ) Full Türkçe İndir | Tek Link

Office Enterprise 2007 İçindekiler;

# Word 2007
# Excel 2007
# PowerPoint 2007
# Publisher 2007
# Access 2007
# Outlook 2007
# OneNote 2007
# InfoPath 2007
# Groove 2007
# Communicator 2007

Kendi tarafımdan denenmiştir.Full dur, Türkçe'dir.İçinde lisans anahtarı mevcuttur.

downloadwl.png

Kod:
http://turbobit.net/download/folder/1350910

Rar Şifresi Yoktur.

offcekurulum1rf3.png

sonra bi güncelleştirme office 2007ye elveda :) hadi yawrum hadi bizde çok girdik öyle serialle.. ama direk el konabilior..

Ben ne zamandır kullanıyorum hiç bir sorun görmedim.

Ama güncelleştirme yapmıyorum.Yapmayı da gerekli görmüyorum zaten.

ben office 2007 kullanıyorum.win 7 ultimate 64 bit işletim sisteminde windowsun gönderdigi office dahil bütün güncellemeleri yapıyorum.hiç bi sorunla karsılasmadım gayet düzgün çalısıyor. :((

ben office 2007 kullanıyorum.win 7 ultimate 64 bit işletim sisteminde windowsun gönderdigi office dahil bütün güncellemeleri yapıyorum.hiç bi sorunla karsılasmadım gayet düzgün çalısıyor. :((

Nereden Buldun o office 2007 yi ?

Windows 7 ile çalışan office 2007 portable var mı Arkadaşlar

Nereden Buldun o office 2007 yi ?
heryerde mevcut olan enterprise işte.yükledim,güncelleştirmeleri yaptım yakalandım:sad:.sonra bütün serial crack işlemlerini yasal olana kadar yaptım:001_tt2:.bi tanesi tuttu demekki 1 aydır hicbi uyarı veya anormal bi durum yok:wink:.şimdi win update de açık ne zaman isterse neyin güncelleştirmesini isterse yapıyo kafasına göre.

kardeş emeğine ellerine sağlık eyvallah çalışıyor güncelleme yapmayacam bi problemde olmaz bide bunun aktıive yaması olurmu onu öğrenmek isityorum

kardeş emeğine ellerine sağlık eyvallah çalışıyor güncelleme yapmayacam bi problemde olmaz bide bunun aktıive yaması olurmu onu öğrenmek isityorum

bende güncelleştirme yapmıyorum hiç.Sorunsuz kullanıyorum belki 2 yıl olmuştur sorun yok :)

linkler yenilendi.

NOT: eski linklerle uyumsuzdur.

office 2007 kurdum güncelleme yaptım. herşey normal gibi gözüküyor.gelelim işin püf noktasına bazı programlarla çakışıyor bir örnek verirsem benim goldmaster uydu alıcısına bu office 2007 yüzünden yazılım atamadım.daha sonra office 2003 kurdum yazılım atma loderi sorunsuz çalıştı sizinde başınıza gelirse bilinki office 2007 dendir

Linkler değiştirildi eski linklerin aynısıdır kaldığınız
yerden devam edebilirsiniz.

emegine saglık hemen indiriyorum...

Geri