Microsoft kullanıcıları SP3 konusunda uyardı

aorator

New member
Reaction score
0

Microsoft Windows XP Service Pack 3 kuran ya da kuracak olan kullanıcıları önemli bir konuda uyardı.

Windows XP SP3: İlk uyarılar yayımlanmaya başladı

Microsoft bir uyarı yayımlayarak Windows XP Service Pack 3 (SP3) kurmuş olan veya kuracak olan kullanıcıları uyardı. Windows XP Service Pack 3 (SP3) ile beraber Internet Explorer 7 sisteme sabitleniyor.

Ancak SP3 kurulumundan sonra Internet Explorer 7 artık sistemden kaldırılan bir program olarak tanımlanmıyor. Eğer örneğin Internet Explorer 6 kullanıyorsanız, Internet Explorer 7 ye terfi ettiyseniz ve SP3 yüklediyseniz, artık Internet Explorer 6'ya geri dönmek mümkün değil. Tekrar 6 sürüme inmenin yolunu açmak için SP3 paketini sistemden kaldırmak gerekiyor!

Aşağıdaki örnek resimde de görüldüğü gibi SP3 kurulduktan sonra Denetim Masasının Program Ekle - Kaldır bölümünde Internet Explorer 7 kullanıcılara sistemden kaldırma düğmesini görüntülenmiyor!

explorer 7

264jlt1.jpg

sp3 kurmayı önermiyorum kurmak isteyenler bir daha intenet explorer 6.0 a geri dönemez.dönmek içinse yeniden format atıp sp2 kurmak zorundadırlar:vur:vur

Zaten Ie7 Daha Kullanışlı:goz:

hımm teşekkürler bilgilenmiş olduk saol

Yenisi Varken Eskisine Niye dönelim ki..:D Teşekkürler.

ßende ßugün güncelledim 1 saate yakın sürdü son güncellemeleri indirmesi =)

ben sp3 tryi yukledim ama ie 7.0 gelmedi. makinamda baya bi toplandı. tavsiye ederim arkadaşlar.

Zaten 6,0 a ihtiyaç yok. 7 daha iyi.

+

Opera kullanıyorum ve İE7 den de iyi. :)

Geri