Microsoft aracı: Bilgisayarınız Windows 7 için hazır mı ? öğrenin...

fells2

Banned
Reaction score
0
Windows 7'ye hazır olabilirsiniz. Peki bilgisayarınız ne durumda? Bu aracı indirin, öğrenin...

Microsoft, Windows 7 Upgrade Advisor'ın beta sürümünü yayımladı. Bu ufak ücretsiz araç ile PC'nizin Windows 7'ye terfi için hazır olup olmadığını hemen öğrenebiliyorsunuz. Araç şu an bilinen program ve cihaz uyumluluğu sorunlarına karşı bilgisayarını tarıyor.

dfwqc.jpg

Birkaç dakika içinde PC'nizin Windows 7 sistem gereksinimlerini gerçekten karşılayıp karşılamadığını anlatan basit bir metinle karşılaşıyorsunuz. Bunu dışında metinde çıkan problemlerle ilgili çözüm yolları da sunuluyor.

Upgrade Advisor hangi Windows 7 sürümünün gereksinimlerinizi karşılayacağını ve Vista halefinin hangi fonksiyonlarının PC'de çalıştırılabileceğini de söylüyor. Windows 7 ile uyumsuz yazılımları barındıran bir liste de unutulmamış.

Çok önemli: Windows 7 Upgrade Advisor'ı çalıştırmadan önce düzenli olarak kullandığınız tüm cihazı bilgisayara takın. Bu tavsiye örneğin yazıcı, harici disk veya tarayıcı gibi çevre birimleri için de geçerli.

İnDiR

Ben yaptım Ram 1.5 GB 64-bir için 2 GB istiyor. Ama ben 32-bi kullanıyorum nasılsa :) bir de güncellemede sorun var dedi. Ama bunun alakası ne? Onu anlamadım... Çok güzel yapmışsın bunu vermekle buraya ;) Sağol

eline sağlık hocam peki bu 1 haziran da kapanma olayı bu sürüm için geçerli mi tesekkürler.

yarın windows 7 yi kuracaktım önce buna rastlamam iyi oldu.

Testi başardı aslanım bilgisayarım...64 bit kurabilirim...

Geri