St.AnGeR
Document Visor..
farukb27' Alıntı:arkadaşlar bende 2 tane pc var ve tek yaızcı var ben bu ıkı bılgısayarımıda yazıcıyı paylaşıma çamak istıyorum bunu nasıl yapabılkırım bana tam oalarakl yazabılırmısınız lütfen
Sabit bashlıqda sorunlarınısı düsenli sordugunus ichn ayrcıa tsk edrm..
Microsoft Ağları ichin Dosya ve Yasıcı Paylashımı’nı yapılandırmaq ichin
1.
Ağ Bağlantıları’nı achın.
2.
Bir bağlantıyı sağ tıqlatın ve sonra Öselliqler'i tıqlatın.
3.
Ashağıdaqilerden birini yapın:
• Bu bir yerel ağ bağlantısı ise, Genel seqmesinde, Bu bağlantı ashağıdaqi öğeleri qullanır alanında Microsoft Ağları ichin Dosya ve Yasıcı Paylashımı’nı ve ardından Öselliqler’i tıqlatın.
• Bağlantı bir chevirmeli bağlantı veya VPN bağlantısı ise, Ağ İletishimi seqmesinde, Bu bağlantı ashağıdaqi öğeleri qullanır’da Microsoft Ağları ichin Dosya ve Yasıcı Paylashımı’nı ve ardından Öselliqler’i tıqlatın.
• Bağlantı bir gelen bağlantı ise, Ağ İletishimi seqmesinde, Ağ Bileshenleri alanında Microsoft Ağları ichin Dosya ve Yasıcı Paylashımı’nı ve ardından Öselliqler’i tıqlatın.
4.
Ashağıdaqilerden birini yapın:
• As sayıda istemci ichin sunucuyu en uygun duruma getirmeq amacıyla, qullanılan belleği en asa indir’i tıqlatın.
• Etqileshimli chalıshma istasyonu olaraq hismet görme gibi diğer hismetlerin yanı sıra, sunucuyu dosya ve yasıcının qarıshıq qullanımı ichin en uygun duruma getirmeq amacıyla, Denge’yi tıqlatın.
• Dosya ve yasıcı sunucu hismetlerine mümqün olduğu qadar choq qaynaq ayırmaq ichin Dosya paylashımı ichin veri aqtarımını en yüqseq orana ayarla’yı tıqlatın.
• Microsoft SQL Server gibi qendi önbelleqlemesini yapan dağıtılmısh uygulamalar ichin sunucu belleğini en uygun duruma getirmeq amacıyla, Ağ uygulamaları ichin veri aqtarımını en yüqseq orana ayarla’yı tıqlatın.
5.
Ağınısdaqi LAN Manager 2.x istemcilerinin, bu bilgisayardaqi paylashtırılmısh qaynaqlara gös atabileceqlerini belirtmeq ichin LAN Manager 2.x istemcilerine tarayıcı yayınları gönder onay qutusunu sechin.