Michael Jackson Müslüman Oldu!!!

shalala

New member
Reaction score
0
arkadaşlar michael jackson müslüman olmuş sanırım. konuyu tam olarak nereye açacağımı bilmediğim için en uygun yerin burası olduğunu düşünüyorum. bugün tesadüfen bir sayfada michael jackson'ın yeni seslendirdiği mohammed ve give thanks to allah diye bir parçasına rastladım. eğer uygu görülüyor ise linkleri buradan verebilirim. mp3 olarak indirdim. ilk önce inanmadım fakat hakikaten o. ayrıca şimdiden özür diliyorum. umarım yanlış bir yere yanlış bir konu açmadım. iyi çalışmalar.

paylastıgın icin saol..
ama forumda mp3'Ün paylasımını yapamazsn ..

iyi forumlar..

Arkadaşlar koyu Michael Jackson hayranıyım. bu konuyu biraz araştırdım kesin bir bilgi yok. Bildiğiniz üzre M.jackson un ağabeyi Müslüman . Ağabeyinin NEW MUSLİM dergisine yaptığı raportajda '' tahminimce Michael Müslüman oldu '' diyor. İnşallah doğrudur . Şu anda benim ve bütün M.Jackson hayranlarının beklediği bir Basın toplantısı olması...

Saygılar........P_R_E_N_S.......

çok hoşuma gitti yaa gururlandım
paylaşım için saol

VAlla OLmuşsa HLl olsun..ADam geçte OLsa FArkına warmış

Ya arkadaşlar M.Jackson un yeni bi MP3 ü dolaşıyomuş İnternette bulan warmı ? şarkının bi bölümünde ALLAH diyomuş.....

o şarkı Zain Bhikha ya aittir youtubeden give thanks allah die arattığında görebilirsin. Michael jacksonun bende hayranıyım umarım haber doğrudur ve müslüman olmuştur

Geri