Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Posbıyık, davet ettiği Ereğli’yi göremeden vefat eden Michael Jackson için ‘Yazık!.. Bir tarafı eksik kaldı’ dedi
Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık, kendisine 2010’da gelmek için söz veren ancak hayatını kaybeden Michael Jackson için, ‘Öbür tarafa eksik gitti. Buna çok üzülüyoruz’ dedi.
PARİS’TE BULUŞTUK
Paris’te tanıştığı Michael Jackson’un kendisine 2010 yılı festivali için söz verdiğini anlatan Posbıyık, bir televizyon kanalının kendisine inanmadığı yönünde haber yapıldığını söyledi. Posbıyık iddiaları geçen yıl Paris’te gerçekleştiğini iddia ettiği şu diyalogla cevapladı:
MJ: 2009 yılı programımım dolu Halilciğim... Ama 2010’da Ereğli’yi düşünüyorum, bana alt yapıyı hazırlayabilir misiniz?
HP: Sen emret her şeyi hazırlarız!.. Denizin mavisi, ormanın yeşili, güneşin orijinal renkleri dünyada yalnızca Kdz. Ereğli’de vardır. Kdz. Ereğli’yi görmeden ölmek öbür dünyaya eksik gitmektir.
MJ: Festival benim için önemli değil ama öbür dünyaya eksik gitmek istemiyorum. Onun için Kdz. Ereğli’ye geleceğim. İHA gulermisin aglarmisin...