Michael Jackson Ereğli’yi göremeden gitti, çok yazık oldu

balad

New member
Reaction score
0
090707-123315-199211-C.jpg

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Posbıyık, davet ettiği Ereğli’yi göremeden vefat eden Michael Jackson için ‘Yazık!.. Bir tarafı eksik kaldı’ dedi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık, kendisine 2010’da gelmek için söz veren ancak hayatını kaybeden Michael Jackson için, ‘Öbür tarafa eksik gitti. Buna çok üzülüyoruz’ dedi.

PARİS’TE BULUŞTUK

Paris’te tanıştığı Michael Jackson’un kendisine 2010 yılı festivali için söz verdiğini anlatan Posbıyık, bir televizyon kanalının kendisine inanmadığı yönünde haber yapıldığını söyledi. Posbıyık iddiaları geçen yıl Paris’te gerçekleştiğini iddia ettiği şu diyalogla cevapladı:

MJ: 2009 yılı programımım dolu Halilciğim... Ama 2010’da Ereğli’yi düşünüyorum, bana alt yapıyı hazırlayabilir misiniz?

HP: Sen emret her şeyi hazırlarız!.. Denizin mavisi, ormanın yeşili, güneşin orijinal renkleri dünyada yalnızca Kdz. Ereğli’de vardır. Kdz. Ereğli’yi görmeden ölmek öbür dünyaya eksik gitmektir.

MJ: Festival benim için önemli değil ama öbür dünyaya eksik gitmek istemiyorum. Onun için Kdz. Ereğli’ye geleceğim. İHA gulermisin aglarmisin...

Dün izLedim bu haberi milletin diriye saygısı yokki öLüye saygısı olsun.. BeLediye başkanı değiL adam tam bir soytarı.. BöyLe adamlar benim memleketimde beLediye yönetiyor.. O iLin VaLisi gördümü ne dedi acaßa..

Sayın başkan iyi sallamış.

ne alakadır yav, ne adammıs su maykıl ceksın da be kardesim

ulan adam başkanı takarmı be.MJ la konuşmak okdar kolaymı?

Dün izLedim bu haberi milletin diriye saygısı yokki öLüye saygısı olsun.. BeLediye başkanı değiL adam tam bir soytarı.. BöyLe adamlar benim memleketimde beLediye yönetiyor.. O iLin VaLisi gördümü ne dedi acaßa..

bencede haklısın kardeşş

yazik, yazik......

Geri