Michael Fink Beşiktaş’ta[Tek BaşLık]

by.erce

New member
Reaction score
0

medya.php

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İMKB'ye gönderdiği yazıda Eintracht Frankfurt’un Alman oyuncusu Michael Fink ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.
Şirketten yapılan açıklama şöyle:

"Şirketimiz, Eintracht Frankfurt’un Alman oyuncusu Michael Fink ile yıllık 1.200.000.€ karşılığında 3 yıllık (2011-2012 sezon sonuna kadar) sözleşme imzalamıştır."

Michael Fink Kimdir?

2 Şubat 1982 tarihinde Waiblingen’de doğan Alman futbolcu, orta sahada ön libero olarak görev yapıyor. 1.83 metrelik boyu ve fiziğiyle dikkat çeken Fink, futbola 1990-1991 senesinde VFR Waiblingen takımında başladı. 2001 yılında Bundesliga ekiplerinden Stuttgart’ta görev yapan Fink, 59 maçta 3 gol attı. 2004-2006 yıllarını Arminia Bielefeld formasıyla geçiren Fink, bu süre içinde 44 maçta görev yaptı ve rakip fileleri 4 kez havalandırdı. Alman futbolcu 2006 yılında Eintracht Frankfurt’a transfer oldu ve 3 yılda 87 maçta 4 golle kaydetti.

Eintracht Frankfurt’ta bu yıl 32 maçta görev yapan Fink, bu karşılaşmaların 30’una ilk onbirde başladı. 2680 dakika sahada kalan Fink, 5 gol attı, 6 da sarı kart gördü.
www.bjk.com

Diğer konu yanLışLıkLa tek başLıkta karışmış transfer haberLerine tazeLeyeLim yorumLara burdan devam edeLim

Bugün aldığım en güzel haber :) hayırlı olsun Beşiktaşıma

HayırLı oLsun ;)
Ligin kaLitesi yavaş yavaş artıyor..Daha çok yabancı transfer duyacağız bu transfer sezonunda..

Hayırlı olsun.Az önce böyle bir başlık vardı zaten!!! O başlık Tek Link yapılamazmıydı ?

2-Az önce Riise transferi ile ilgili bir konu açtım silindi. Sebep ?

Riise BaşLıkLarı Zaten Sabitteki BaşLıkLarı İLe BirLeştiriLecekti, Zaten Bir Çok Gereksiz Transfer Konusu AçıLıyor, Bugün Kaç Tane Konu BirLeştirdik Sayısı Yok, Bu İşLemLer Sırasında Fink Konusu Da BirLeşti Sabitteki KonuyLa, KonuLar SiLinmemiştir, Sabitten Diğer Transfer HaberLerine Devam EdebiLirsiniz...

HayırLı UğurLu oLsun İnşaaLLah YararLı oLur.

Rakipler Ortasaha'da FİNK Atacak :gulumseCocuk:
Artık İsim Yapmış Oyuncular İstiyoruz..

Riise BaşLıkLarı Zaten Sabitteki BaşLıkLarı İLe BirLeştiriLecekti, Zaten Bir Çok Gereksiz Transfer Konusu AçıLıyor, Bugün Kaç Tane Konu BirLeştirdik Sayısı Yok, Bu İşLemLer Sırasında Fink Konusu Da BirLeşti Sabitteki KonuyLa, KonuLar SiLinmemiştir, Sabitten Diğer Transfer HaberLerine Devam EdebiLirsiniz...

Açıklayıcı bilgi için saol ReaLiST :victory

HayırLı oLsun ;)
Ligin kaLitesi yavaş yavaş artıyor..Daha çok yabancı transfer duyacağız bu transfer sezonunda..

böyle fink gibi 1000 tane oyuncu var Türkiye de bunlar mı bizim ligin kalitesini arttıracak ben ilk defa duyuyorum finki, bkz. galatasaraya örnek alın biraz hakkını yemeyelim fenerde kaliteli yabancı transfer ediyor...ben halen rijkaardın gs yi çalıştıracağına inanamıyorum...

Ama Almanlar Tam Bir Disiplin Adamlarıdır.
Türkiyede Bunlar Gibi Disiplinli Oyuncuları Çokda Bulamazsın..

Geri