Michael Emerson: Lost’un Mutlu Sonla Biteceğini Düşünmüyorum!

Mc_Baris

New member
Reaction score
0
lost_benjamin_roportaj_veriyor.jpg

İşte hayranlar tarafından çokça sevilen Benjamin karakterini canlandıran Michael Emerson‘ın Lost’un 6. sezon finaliyle ilgili tahminleri:

Lost‘un mutlu sonla biteceğini sanmam. Dizi bitiyor ve sanırım bir çok kayıp vereceğiz. Bahse girerim ana karakterler ölecektir. Dizinin üzüntü verici ya da en azından acı bir sonu olacağını tahmin ediyorum. Kesinlikle yetişkinlere göre bir dizi finali olacaktır.

Bu arada Michael Emerson hala 5. sezon finalini anlamlandırmaya çalışıyormuş. Aramıza hoşgeldin!

Jacob‘ı öldürdüm…galiba…muhtemelen. Daha önce de bir sürü karakterin öldüğünü, ama bir şekilde geri döndüğünü görmedik mi? Hem öldürdüysem ne olmuş? O kim oluyormuş? Açıkça görülüyorki Benjamin kendisine bir baba istedi. Dizide kötü babalarla ilgili çok şey var. En büyük temalarımızdan biri bu. Ve Jacob o final sahnesinde hayal kırıklığı yaşattı. Ve belkide Benjamin için bu işi kolaylaştırdı. Belki olması gereken buydu. Verilen emirler bunlardı. Belki? Ayrca Jacob öldürülebilir mi? Buna cevabım şu: Bizi izlemeye devam edin!

Kaynak: darkufo

Geri