Michael Emerson (Benjamin) Röportajı / TVGuide

fells2

Banned
Reaction score
0
Michael Emerson (Benjamin) Röportajı / TVGuide

TVGuide: Diğerleri Juliet'e "Elbette Ben'in sana zaafı var, tıpkı ona benziyorsun." dediginde kastettikleri kimdi? Ben'in annesi mi yoksa küçüklüğündeki adadaki arkadası mı?

Michael Emerson: İkiside olabilir ama ücüncü biride olabilir. Bu gerçekten eziyet verici bir soru. Hala o küçük arkadası Ben'in gözünden bir sekilde görecegimizi düsünüyorum.

TVGuide:Rousseau'nun ölümünün hemen ardından Alex de öldü. Ben için 'ailesini' kaybetmek zor muydu? Ya da bu olanların Ben'in ateşini daha da körükleyecegini düsündünüz mü?T

M.E: Dizide olması gerekenlerin yolu buydu. Şimdi Ben müthiş motive olmuş durumda. Kandırıldı ve oyun hayal kırıklıgına ugradı. Şimdi onu başını üzüntü ve intikama dogru dikmiş biri olarak görecegiz. Bu geri kalan bölümlerde onun görevini tamamlatacak olan şey.

TVGuide:Ben karakterinin en çok sevdiginiz yönleri neler?

M.E.: Ben karakterinin birçok sevdigim yönü var. Tatlı sözlerle karsısındakini kandırdıgı anları cok seviyorum. Juliette için yaptıgı küçük parti gibi mesela. Ortalıkta dolanıyordu, mutfakta yemekle ugrasıyordu...Ben'in yapısında aykırı seyler bunlar. Antika Ben'i oynamak eglenceli. Ve Ben'in stokla ve pazarla taktigi de karsısındakiyle konusmalarında müthis bir baskı yaratıyor.

TVGuide: Gün bittiginde size cevaplaması en zor gelen sey ne oluyor? Jacob kim ya da ne, Duman canavarı kim ya da ne?...

M.E.: Jacob'ın kim ya da ne oldugu Duman Canavarı'nın kim yada ne oldugu sorusundan daha fazla tatmin edici olmaya basladı. Duman Canavarı'nın ne oldugu konusunda kendi fikirlerim var elbette ama sanırım bilimsel bisey cıkacak. Jacob'ın acıklaması ise sanırım bundan biraz daha fazla...

TVGuide: Finale dogru gidiyoruz ve Ben'in "iyi adam" oluyor imajı size ne düsündürüyor?

M.E.: Ben'in anlasılamaz olmasından dısarı cıkarsak sasırırım. Ama buna yapmayacaklar diye düsünüyorum.

TVGuide: Gelecekte dogru seyler yapıyor gibi görünüyor?

M.E.: Görevi karmasaya dogru gitmekte hatta gidecek. Belki birçok kez. Ben savasını kazanma konusunda sonuna kadar kararlı ve bende savasın bitip bitmeyecegini düsünüyorum acıkcası.

TVGuide: Dizide daha cok sahnede birlikte olmak istediginiz birisi var mı?

M.E.: Şimdiye kadar hiç sahnem olmadıgı karakterler var, çok ilginç. Jin ve Sun'la hiç sahnem yok mesela. Desmond...Bakın bu ilginç olabilirdi. Desmond ve Ben'i ne aynı sahneye koyabilir? Gelecekte birşey diye düşünüyorum. Ben Penny'i aramaya basladıgına göre sanırım Desmond'la bir şekilde karşı karşıya gelecekler...

Geri