MHPli Toskay:İktidara Gelince Havaalanı Kapılarını Tutup Gemiciğin Hesabını Soracağız

MARCUSX

New member
Reaction score
0
MHP'li Toskay: İktidara Gelince Havaalanı Kapılarını Tutup Gemiciğin Hesabını Soracağız!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Tunca Toskay, seçimin kaçınılmaz olduğunu belirterek, iktidarları halinde devri sabık yaratacaklarını ifade etti. AKP'nin icraatlarını didik didik inceleyeceklerini ve hesabını soracaklarını ifade eden Toskay, 'İlk yapacağımız iş de havaalanlarını ve çıkış kapılarını tutacağız. Başbakan oğluna aldığı gemiciğin, boğaz sırtlarındaki 5 villanın hesabını verecek.' dedi.

'Bizden kaçış yok' diyen MHP'li Toskay'ın AKŞAM'a yaptığı değerlendirmeler şöyle:

MALZEME ZULADA: Türkiye'nin çok önemli problemleri ortadayken, iktidar yandaş medyasıyla birlikte gündemle oynuyor. Bu iki hafta 'Balyoz'la geçti. Başbakan 'Daha neler çıkacak' diyor. Başbakan'ın gündem değiştirme malzemesi zulada bekliyor demek ki. Böyle bir ortamda Türkiye'yi bırakamazsınız. Çünkü toplum enfekte oluyor. Bunu temizlemenin yolu seçim yapmaktır.

BORSA SUÇLAMASI: Türkiye, iki yıldır IMF ile müzakere halinde. Başbakan yılbaşında 'anlaşma imzalanabilir' diyor. Borsadaki dengeler yer değiştiriyor, millet pozisyonunu değiştiriyor. Kimler ne kadar para kazandılar acaba? Ben de bunu merak ediyorum. Başbakan bunu niye söyledi? Acaba yakınları borsada mı oynuyor?

İMAR BANKASI SORUSU: İmar Bankası'na el konulma kararını BDDK almış. Başbakanlığa diyor ki BDDK, 'İmar Bankası'na el koyacağım ama kararı almak için üye sayım yetmiyor. Buraya tayin yapın.' 25 gün tayin yapmıyorlar BDDK'ya. Bu 25 gün içinde İmar Bankası'nın varlıkları ne kadar eksilmiş. Başbakan'dan bunun hesabını soracağız. Bizden kaçış yok. Bu sefer devri sabık yaratılacak. AKP iktidarının icraatını didik didik edeceğiz ve hesabını soracağız. İlk yapacağımız iş de havaalanlarını ve çıkış kapılarını tutacağız.

KAYNAK

unutursun mihribanım...sen iktidara gel hele, unutursun...unutursun...unutursun mihribanım...

daha meclise girer girmez unutmadın mı 367 ye parmak kaldırırken...

hayırdır da sen mi verdin o gemiciğin parasını. Ayrıca sen MHP döneminde içinin boşaltılmasına göz yumduğunuz 20 bankanın ve 70 milyar doların hesabını ver.

mhp hala iktidar olabileceğini mi zannediyo ???

vatandaş artık bu basit lafları yemiyo.. fotoselli diyot gibi hepsi seçim yaklaşınca ötmeye başlıyolar, ama biraz erken ötüyolar..

ne sivrisinekmi vızıldıyor sıkın ilaçı gebersin

Zor dostum zor Bu kafa O kafaya hesap soramaz.

Meeclistesin Sor şimdi sor
Gemicikleri sor
Deniz fenerini sor
Darı Ambarlarını sor
Tekel Fabrikalarını sor

ne oldu adam doğru söylüyor. emekli adam nasıl gemi alıyor. bakıyorum bazıları da calan carpan ile bir oluyor.

maviakım yeter bunlara.:hadiordan
kaç tane kelepçe anlaşma imzalamışlar iktidarlarında vakti gelince onlar da açığa çıkacak :p

sen yada bi başkası
hiç farketmez
günü gelecek
bir gün yediklerinin birbir hesabı sorulacak
yedirdiklerinin bir bi,r hesabı sorulacak
türk milleti fakirleştikçe artan gemilerin yapılmayan askerliklerin villaların kuyumcu dükkanlarının özelleştrime adı altında devletin malını peşkeş çekmelerin yandaşları zengin etmenin hesabı sorulacak
hiçbir yere kaçamayacaklar

Ahlak sükut etmiş

Kimse hırsıza karşı değil

Biri gemiciğin hesabı diyor

Öbürü

Biri onlarada çaldı diyor.

Fanatiklik

Kimse Çalmaya yolsuzluğa hırsızlığa karşı değil

Karşı olan çalan olduğu iddia edilen ELE karşı..

Yani kısaca çalınsın çalınsında Benim yandaşı olduğum taraf çalsın mantığı.

Benim yandaş olduğum çalarsa başkasının yandaş oldugununda çaldığını söyler saldırır ört bas ederim anlayışı.

Kim çaldıysa kimin çaldığı iddia edildiyse adil yargılansın diyen yok.

Geri