MHP'den CHP'ye cevap!

niğde_gazozu

New member
Reaction score
0
Yemin etmedikleri için kendilerini eleştiren MHP'ye "Biz arkadaşlarımızı satmayız" diyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na MHP kanadından cevap geldi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, yemin etmeme kararını eleştiren MHP'yi kast ederek, "Biz arkadaşlarımızı satmayız" sözüne karşılık MHP'li Faruk Bal, "AsılCHP11 milyon seçmenin iradesini satmıştır" dedi.

MHP Mersin milletvekili Mehmet Şandır ise; "Burada satma oyunu mu oynuyoruz. Kılıçdaroğlu'nu milletin iradesine saygı göstermeye devam ediyorum. Yaşananlar Türkiye'ye, halka, demokrasiye yakışmaz buluyoruz. Yargıyla restleşmenin ne anlamı var'' dedi.

MHP'den CHP'ye cevap! - En Doğru ve Güncel Haber

CHP arkadaşlarını ( KCK ve ERGENEKONCULARI ) satmaz. ne de olsa o koltuğu bunca yıldır bu arkadaşlara borçlular...!

hayret verici bir atışma. referandum da kanka olan CHP + BDP +MHP ittifakı, mhp nin baraj altı korkusu sonucu çatlamış görünüyor.

mhp vatandaşa şirin mi görünmeye çalışıyor nedir?

CHP arkadaşlarını ( KCK ve ERGENEKONCULARI ) satmaz. ne de olsa o koltuğu bunca yıldır bu arkadaşlara borçlular...!

hayret verici bir atışma. referandum da kanka olan CHP + BDP +MHP ittifakı, mhp nin baraj altı korkusu sonucu çatlamış görünüyor.

mhp vatandaşa şirin mi görünmeye çalışıyor nedir?

gözlükler yakışmış kardeş,güle güle kullanın :durdurun

MHP yi bilen biliyor gerisi hikaye cevap vermeye bile gerek yok.

Birbirinize laf atmadan yorumlarınızı yazın.

Konuya gelecek olursak CHP nin yaptiği kanımca yalnış

chpnin tavrı yanlıştır, mhpnin tavrı doğrudur. Milletvekillerinin yeri meclistir, sokak değil.

chpnin tavrı yanlıştır, mhpnin tavrı doğrudur. Milletvekillerinin yeri meclistir, sokak değil.

bak bu konuda hemfikiriz,lakin;
o içeridekileri meclie getirmek için yapılacak düzenlemelerde imralıdaki itin önce ev hapsi,sonrada serbest kalmasını sağlayacak düzenlemeleri kim yaparsa yapsın alayının Allah belasını versin.

bak bu konuda hemfikiriz,lakin;
o içeridekileri meclie getirmek için yapılacak düzenlemelerde imralıdaki itin önce ev hapsi,sonrada serbest kalmasını sağlayacak düzenlemeleri kim yaparsa yapsın alayının Allah belasını versin.

cezaevinde tutuklu bulunan hiç bir kimse için düzenleme yapılmamalı. Suçsuz ise mahkeme kararıyla suçsuzluğu kesinleşsin sonra bakan mı olur başbakan mı olur ne olursa olsun.

Veya suçlu bulunursa suçunu cezasını çeksin çıksın sonra ne olacaksa olsun.

duanıza aminnnnn diyorum.

cezaevinde tutuklu bulunan hiç bir kimse için düzenleme yapılmamalı. Suçsuz ise mahkeme kararıyla suçsuzluğu kesinleşsin sonra bakan mı olur başbakan mı olur ne olursa olsun.

Veya suçlu bulunursa suçunu cezasını çeksin çıksın sonra ne olacaksa olsun.

duanıza aminnnnn diyorum.

for example recep tayyip erdoğan dimi

kimin suçu varsa çekecek arkadaş!!! keyfi içeri alınan yada suçu kesinleşmemiş olsada içeride tutulan insanlara yapılan haksızlığa karşıyız biz, adamlar istediği kadar içeride tutuyor ne zaman isterse yargılıyor ya bu nasıl durumdur bu nasıl özgürlük bağımsızlık ülkesidir? hala bunu göre göre destekleyenler nasıl insanlardır?
yarın bugün senide benide böyle içeri alsalar demek odur ki canları ne zaman isterse kanun işleyecek düzen ona göre olacak yukarıdan biri salmayın diyecek yatsın içeride bumu doğrudur???!!!

bana değmeyen yılan bin yıl yaşasın derseniz daha çok laf yersiniz daha çok ciddiye alınmadan cevaplar alırsınız anlatmayla anlamadıktan sonra niye yoralım kendimizi değecek bir durum zaten yoktur yokeldilmek istenip yok edilmiştir!
halk ortak paydada zaten anlaşamıyorsa meclistede bunun yansıması gayet doğaldır!!!

CEZAEVİNDE TUTUKLU BULUNAN HİÇ KİMSE MAHKEME SONUÇLANMADAN ADAY OLAMAMALI, CEZAEVİNDE TUTUKLU BULUNAN HİÇ KİMSE İÇİN YASAL DÜZENLEME YAPILARAK ÇIKARILMAMALI VS.VS anlamında yazmıştım, çok açıktı bu.

Eğer çok meraklıysanız isim de yazayım, erdoğan, gül, kılıçdaroğlu, ecevit, demirel, erbakan, tansu, haberal, balbay, tuncay, ahmet, mehmet, hasan, hüseyin, abdurrahman, ogün, taş, kaya, ayşe, fatma, sen, ben, o, felan, filan... herkes dahil.

yeterli mi?

Fakat erdoğan aday olduğunda cezaevinde tutuklu değildi.

o cezasını çektikten sonra yasaklı iken ADAY OLMADAN önce değişiklik yapıldı sonra aday oldu, bugünkiler gibi değil yani.

ha niye yapıldı derseniz onu gidin meclis boykotcusu chpye sorun onlar yaptı:)

kimin suçu varsa çekecek arkadaş!!! keyfi içeri alınan yada suçu kesinleşmemiş olsada içeride tutulan insanlara yapılan haksızlığa karşıyız biz, adamlar istediği kadar içeride tutuyor ne zaman isterse yargılıyor ya bu nasıl durumdur bu nasıl özgürlük bağımsızlık ülkesidir? hala bunu göre göre destekleyenler nasıl insanlardır?
yarın bugün senide benide böyle içeri alsalar demek odur ki canları ne zaman isterse kanun işleyecek düzen ona göre olacak yukarıdan biri salmayın diyecek yatsın içeride bumu doğrudur???!!!

bana değmeyen yılan bin yıl yaşasın derseniz daha çok laf yersiniz daha çok ciddiye alınmadan cevaplar alırsınız anlatmayla anlamadıktan sonra niye yoralım kendimizi değecek bir durum zaten yoktur yokeldilmek istenip yok edilmiştir!
halk ortak paydada zaten anlaşamıyorsa meclistede bunun yansıması gayet doğaldır!!!

BANA DEĞMEYEN YILAN BİN YIL YAŞASIN sözünü iyi ki hatırlattınız.

Bunu söyleyenler kimlerdi yıllar önce?

Hani merve kavakçı vardı, onu linç eden yılanlar vardı mecliste ve hükümette.

ve o zaman bazıları BANA DEĞMEYEN YILAN BİN YAŞASIN deyip o yılanı besliyorlardı, alkışlıyorlardı.

İşte aynı yılan şimdi ogün yılanı alkışlayanları, hatta bizzat yılanlık yapanları sokmaya başladı!

ETME BULMA DÜNYASIDIR bu dünya arkadaşım.

Ve hiç bir zulüm karşılıksız kalmaz.

Kavakçıya zulmedenler aynı şeyleri yaşıyorlar.

Bİn beter olsunlar diyeceğim ama yine de diyemiyorum, çünkü biz onlar gibi değiliz.

Hukuk ne derse o olsun.

Aslında başbakanın durumu şu an içeridekilerden de vahim bir hal almaktadır.Şöyle hafızaları bir zorlayın.Evveliyatında milletvekili seçilme kriterine sahip değildi,çoğunluk azınlığın hakkına gasp olarak kanunu değiştirdi,demokrasi işte oluyor arada :) ,sonrasında ne oldu? Vekil olamayacak birisi bile bile seçildi,adam zaten yurtdışında aranıyordu :) geldi,vekillik düşürüldü,haaart ara seçim,caaart Erdoğan Başbakan....

Sözde demokrasi için kanunlar bu kadar oynanabiliyorsa ben bu ülkeye gelebilecek bir teokrasiyi düşünemiyorum bile :)

Sonra çıkmış hangi kanunu değiştirdik diyorlar,kardeşim bir milletin kaderi ile oynadınız 1 madde değiştirerek daha ne olsun?

Aslında başbakanın durumu şu an içeridekilerden de vahim bir hal almaktadır.Şöyle hafızaları bir zorlayın.Evveliyatında milletvekili seçilme kriterine sahip değildi,çoğunluk azınlığın hakkına gasp olarak kanunu değiştirdi,demokrasi işte oluyor arada :) ,sonrasında ne oldu? Vekil olamayacak birisi bile bile seçildi,adam zaten yurtdışında aranıyordu :) geldi,vekillik düşürüldü,haaart ara seçim,caaart Erdoğan Başbakan....

Sözde demokrasi için kanunlar bu kadar oynanabiliyorsa ben bu ülkeye gelebilecek bir teokrasiyi düşünemiyorum bile :)

Sonra çıkmış hangi kanunu değiştirdik diyorlar,kardeşim bir milletin kaderi ile oynadınız 1 madde değiştirerek daha ne olsun?

doğru, erdoğan seçilme yeterliliğine sahip değildi ve ADAY OLMADI, OLAMADI. PArtisi onu ADAY YAPMADI.

yani chp gibi yargı ile inatlaşmadı.

Ne yaptılar.

önce yasaları değiştirdiler sonra aday oldu vs.vs.

Başbakan chp yardım etmedi, hangi yasayı değiştirdik vs. diyorsa yanlış yapıyor, unutmuş demek ki:)

Chpnin yardımıyla tayyip erdoğan için yasa hatta anayasa değiştirildi ve tayyip erdoğan başbakan oldu.

Bugün tayyip erdoğana kızan chpliler önce kendilerine bakmalılar biz nerde yanlış yaptık diye:)

Sözde demokrasi için kanunlar bu kadar oynanabiliyorsa

kanunlarla oynanmasından rahatsızsınız, demek ki siz de haberalların, balbayların vs. meclise gelebilmesi için kanunların değiştirilmesini istemiyorsunuz, öyle mi?

d
kanunlarla oynanmasından rahatsızsınız, demek ki siz de haberalların, balbayların vs. meclise gelebilmesi için kanunların değiştirilmesini istemiyorsunuz, öyle mi?

elbette kanunların oynanmasından rahatsızız.Siz değilmisiniz?

Ve bir şeye dikkatinizi çekerim:
Vekillik görevini icra edemeyenler henüz hüküm giymemiş kişilerdir yani başbakanınızdan farklıdır,ayrıca Türkiye Cumhuriyeti seçimlerini yöneten bir kurum var memlekette.Yüksek seçim kurulu aday olabilir diyorsa vekil seçilebilir demektir madem ki seçilmişlerdir ,o zaman terörist temsilcilerine gösterilen müsamaha bunlarada gösterilmelidir.
Benim derdim içerideki adamın nasıl çıkacağı yada hani partiden olduğu değil verdiğim demokrasi oyunun karşılığını bulmalıdır.Madem ki başbakan için bir kanun yapılıyor herkes içinde orta yol bulunabilir ama buda demokrasi ortamında olur chp nin yaptığı mızıkçılıktır kanaatimce

elbette kanunların oynanmasından rahatsızız.Siz değilmisiniz?

Ve bir şeye dikkatinizi çekerim:
Vekillik görevini icra edemeyenler henüz hüküm giymemiş kişilerdir yani başbakanınızdan farklıdır,ayrıca Türkiye Cumhuriyeti seçimlerini yöneten bir kurum var memlekette.Yüksek seçim kurulu aday olabilir diyorsa vekil seçilebilir demektir madem ki seçilmişlerdir ,o zaman terörist temsilcilerine gösterilen müsamaha bunlarada gösterilmelidir.
Benim derdim içerideki adamın nasıl çıkacağı yada hani partiden olduğu değil verdiğim demokrasi oyunun karşılığını bulmalıdır.Madem ki başbakan için bir kanun yapılıyor herkes içinde orta yol bulunabilir ama buda demokrasi ortamında olur chp nin yaptığı mızıkçılıktır kanaatimce

kanunlarla oynanmasından rahatsızsanız demek ki siz de haberal ve balbay için değişiklik yapılmasını istemiyorsunuz, öyle mi?

Henüz hüküm giymemişler ama onları tutuklayan mahkemeler hayır çıkamazlar, elimizdeki bilgilere, belgelere göre bu kişilerin çıkması hukuki sağlıklı olmaz diyor.

bu duruma ne dersiniz?

(başbakan CEZASINI ÇEKTİKTEN SONRA.... aday oldu)

(başbakanınız diye hitap etme, senin ne kadar başbakanınsa benim de o kadar başbakanım)

Geri