Mhp'den Azerbaycan Büyükelçiliğine Çelenk

Börteçine9

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Ermenistan'a gidişini Azerbaycan Büyükelçiliği'ne çelenk bırakarak protesto etti.

'Türkiye Karabağı Unutamaz' yazılı ve Türk bayrağı motifli çelengi MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı ve beraberindeki heyet bıraktı. Heyette Paçacı ile birlikte MHP Genel Sekreter Yardımcısı E. Haluk Ayhan, MHP Genel Muhasip Yardımcısı Mehmet Nacar ve MHP MYK Üyesi Mehmet Taytak ve Ülkü Ocakları'ndan 9 kişilik grup yer aldı.

Bugün saat 16.00'da yani Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Ermenistan'a indiği saatlerde MHP heyeti çelengi bıraktı.

Çelengi bıraktıktan sonra açıklama yapan Paçacı, MHP'nin, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Ermenistan ziyaretini doğru bulmadığını belirterek, "Azerbaycan toprakları işgal altındayken böyle bir ziyaretin yapılması yanlış" dedi."

Ermenilerin, Azeri topraklarındaki işgalini sona erdirmesi gerektiğini" kaydeden Paçacı, Azeri halkına destek amacıyla büyükelçiliğe çelenk bıraktıklarını söyledi.

Paçacı, "Soykırım yalanıyla Türkiye'yi mahkum ettirmek isteyen, Ağrı dağını paralarında milli motif olarak kullanan, PKK'ya destek veren ve Türkiye ve Türk dünyası üzerinde düşmanlık besleyen Ermenistan'a Türkiye'nin ziyareti tarihi gaflettir." dedi. Ermenistan'ın 1992 yılındaki Karabağ işgalinine değinen Paçacı "1992'de Azerbaycan'ın yüzde 20'sini işgal ederek 613 Azeri kardeşimizi katleden Ermenistan." dedi.

EtikHaber

Balık hafızalı toplumuz

Bu mhp şimdi gidilmesin,gidilmesin diye günlerce kamuoyunu meşgul etti bıraktı. Halbuki Ermenistan cumhurbaşkanıyla ilk görüşen türk Alparslan türkeşti ve bu yıllarca saklandı türk kamuoyundan şimdi abdullah gül gitmiş kıyamet kopmuş önce bu insanlara ilkin türkeşin ermenilerle ermenistan ile ilk diyaloğ sürecini kendilerinin başlattığını açıklasınlar!

rm69w3.jpg

qohnxi.jpg

24vmy6u.jpg

Sana sadece birşey soracağım Ermenistan Karabağı ne zamandan beri işgal etmiş ?

Ve bunları söylediğinde sene kaçmış ve soykırım yalanları varmıymış ?

Muhalefet olacam derken ağzın bi tarafına döner Çeçenlerin konusunda olduğu gibi.

Türkiyede olanlar los angeles'a farklı yansır rahat ol :goz:

yukarıda sorduğun sorular ile benim ermenistan ile ilgili bugünki mhp söylemlerini resimlerle çürütüyor olmam arasında bağ. connect. kuramıyorsun zaten kuramadığın için üstte tuhaf sorular sormuşsun iyisi mi sen kendine bir kadeh rakı doldur.

connect kuramıyorsun :D Türkçe'ne hayran kaldım bu bir.

Mübarek ayda rakı doldur demişsin hadi cahilliğine vereyim,hayatta ağzıma sürmedim.

ermenilerle olan sorunlar Karabağ'ın işgalinden ve bu özellikle son dönemlerde oluşan soykırım yalanlarıyla oluşmuştur ki.verdiğin resimlere dayanarak onlar en az 15-16 senelikler :goz:

Ama zira kime ne anlatmaya çalışıyorum manevi değerlere önem vermeyen kişi mi milli değerLere önem verecek ?

Selametle.Hayırlı forumlar

siz kulaktan dolma bilgilerle ufkunuzu genişletebileceğiniz kadar genişletin bakalım zaten hayal dünyasındayız yukarıda adam akıllı üç beş yorum olmamasına şaşırmadım zaten yukarıdaki yorumlar,ülke insanı profili arasında sıkı bir ilişkinin olduğu gösteriyor,gelişmemiş,insan tipleriyiz ülkemizin içinde bulunduğu gerek sosyal,siyasal bilimsel düşün hayatımız ortada,siz kulağı açmaya devam edin gideceğiniz yer belli hayatın sizlere sizlerinde hayata sunduğu ISO standartları ortada (:)

iyi forumlar :)

Geri