Mhk'nın Deşifre edildiği fotoğraflar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MONTANO

New member
Reaction score
0
'' Biz Ailecek Fenerliyiz '' ( Kime Ait Bu Sözler )
Spor katagorisinde ve Fenerbahçe bölümünde bulunan '' Biz Ailecek Fenerliyiz '' ( Kime Ait Bu Sözler ) konusunu görüntülemektesiniz. Fenerium Mağazalarında Normal Bir Akışveriş Yapan Bir Genç Kız. Formasını Deniyor. Poz Veriyor. Poz Veriyor. Ürün Seçiyor Ve Yanında Bir Bayan Beliriyon Bu Bayan Kim Dersiniz ( Kızın Annesi ) ...

Fenerium Mağazalarında Normal Bir Akışveriş Yapan Bir Genç Kız.

Formasını Deniyor.

Poz Veriyor.

96238162343689[1].jpg

dcxhd.jpg

MHK Başkanı Oğuz SARVAN'ın Eşi Vede Kızından Başkası Değil.

21n0cbb.jpg

13890958612128[1].jpg

Kaynak:Fox-Verkaç

Oğuz Sarvan yıLLar önce hakemLiği bıraktığında kendi de söyLemişti FenerLi oLduğunu.. Ama önemLi oLan bu değiL; Siz futboLLa iLgiLi bi mesLek yapıp da bi futboL kuLübünü destekLemeyeni gördünüz mü,bunun oLmaması çok saçma oLurdu..
Yani her hakemin her federasyon yöneticisinin tuttuğu bir takım vardır tıpkı Spor ModLarı gibi.. ;)

ama işte tüm bu yöneticiLerden bekLenen tamamen objektifLiktir..

Oğuz Sarvan yıLLar önce hakemLiği bıraktığında kendi de söyLemişti FenerLi oLduğunu.. Ama önemLi oLan bu değiL; Siz futboLLa iLgiLi bi mesLek yapıp da bi futboL kuLübünü destekLemeyeni gördünüz mü,bunun oLmaması çok saçma oLurdu..
Yani her hakemin her federasyon yöneticisinin tuttuğu bir takım vardır tıpkı Spor ModLarı gibi.. ;)

ama işte tüm bu yöneticiLerden bekLenen tamamen objektifLiktir..

Baya Bir Objektifliği Var Görüyoruz.Ailece Hasta Fenerliyiz.Objektiflikte nerde kaldı.

Baya Bir Objektifliği Var Görüyoruz.Ailece Hasta Fenerliyiz.Objektiflikte nerde kaldı.

Adam f.bahçeLiyiz diyo ne war yaLan mı söyLesin!
GizLi gizLi mi aLışveriş yapsın!

KararLarı objektifse kimse bişi diyemez. . .

F.bahçe 'ye Laf atmaksa amacın daha mantıkLı şeyLer buLmaLısın. . .

Adam f.bahçeLiyiz diyo ne war yaLan mı söyLesin!
GizLi gizLi mi aLışveriş yapsın!

KararLarı objektifse kimse bişi diyemez. . .

F.bahçe 'ye Laf atmaksa amacın daha mantıkLı şeyLer buLmaLısın. . .

Bu Haber Her şeyi Ortaya koymuş.Mantığı kamuoyuna bırak Fenerbahçeye laf Atmama Gerek Yok Zaten herkes Yeterince Taraftarının Kulübünün ve Kulüb Başkanlarının ne olduğunu biliyor.Kimse Gocunmasın Paylaşıma Sunulmuştur.Konuyu Provake Etmeyelim.Yakışmaz.

Bu Haber Her şeyi Ortaya koymuş.Mantığı kamuoyuna bırak Fenerbahçeye laf Atmama Gerek Yok Zaten herkes Yeterince Taraftarının Kulübünün ve Kulüb Başkanlarının ne olduğunu biliyor.Kimse Gocunmasın Paylaşıma Sunulmuştur.Konuyu Provake Etmeyelim.Yakışmaz.

Konuyu provake etmeyeLim mi =)

Senin provokasyon başka yaptığın bir şey war mı . . .

yav hakkaten mor renkli arkadaşlarımızın yöneticileri saçmaladıkça onlarda yöneticilerin söylediklerine inanıyorlar. yapmayın allah var yukarda maçtaki olaylarla sizin sahada çıkan olayları bi karşılaştırın biz o sahada bile oynadık yendik sizi gıkımızı çıkarmadık demekki o olaylar kadıköyde olsa siz fener ligten düşürsün diy eisyan çıkaracaktınız.

Yazık...

yav hakkaten mor renkli arkadaşlarımızın yöneticileri saçmaladıkça onlarda yöneticilerin söylediklerine inanıyorlar. yapmayın allah var yukarda maçtaki olaylarla sizin sahada çıkan olayları bi karşılaştırın biz o sahada bile oynadık yendik sizi gıkımızı çıkarmadık demekki o olaylar kadıköyde olsa siz fener ligten düşürsün diy eisyan çıkaracaktınız.

Yazık...

biz 10 yıldır alışkınız valla.

Ama bu 10 yıla hala alışamayanlar var :D:D

Takım tutmuyorum diyen hakem yalancıdır...yalan söyleyen insanada güvenilmez,hakemlikte yapamaz...Cumhurbaşkanı gs li başbakan Fenerbahçeli ...Haluk Ulusoy gs formasıyla geziyordu, vb daha neler neler var...ezikliğinizi hakemlere bağlamayın da artık ağlamaktan zırlamaktan vazgeçin...evire çevire yendik hala bıdı bıdı ediyorsunuz

Aynı konuyu Ben açtım kapatan adminler Madem Bu konu kapanmadı ilk benim açtığım niye kapandı ayıp ya :durdurun Herkes Bana karşı :durdurun

Takım tutmuyorum diyen hakem yalancıdır...yalan söyleyen insanada güvenilmez,hakemlikte yapamaz...Cumhurbaşkanı gs li başbakan Fenerbahçeli ...Haluk Ulusoy gs formasıyla geziyordu, vb daha neler neler var...ezikliğinizi hakemlere bağlamayın da artık ağlamaktan zırlamaktan vazgeçin...evire çevire yendik hala bıdı bıdı ediyorsunuz

Arkadaş fenerbahçeli olduğunu kanıtlayıcı bir kelime kaçırdı.

off fazla uzadı yaa.Üstünde tam bir hafta geçti yeter da

Bu kadar tartışma yeter kapaLı . . .

11.Hafta başLadı unutun artık 10.Haftayı yeter!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri