MFÖ’den 10 yıl sonra yeni albüm

nozz

New member
Reaction score
0
th_11632_c_mazhar[1].jpg

Türkiye’nin en uzun ömürlü ve köklü grubu MFÖ, 10 yıl sonra yeni albümü ile dinleyicileriyle buluşuyor. “AGU” isimli albüm 10 Nisan 2006’da DMC etiketi ile müzik marketlerdeki yerini alacak. “Muaf”, “Milli Park”, Vurgun Yedim”, “Amanın Aman”, “Sarı Laleler”, “O Neydi O”, “Ne Bileyim Ben”, “Gündüz Rüyası”, “Silmez Gibisin”, “Biz İstersek” ve “Olduramadım” isimli şarkılardan oluşan albümde, MFÖ; Turhan Yükseler, İskender Paydaş, Can Şengün, Gültekin, Cengiz Tuncer, Göksun Çavdar, Altuğ Öncü, Reha Koçer, Hamdi Akatay ve Ferda Özbekligil gibi müzisyenler ile çalıştı. Kayıt ve mixleri Miam, İmaj, FT ve İskender Paydaş Stüdyoları’nda tamamlanan albümünün ilk video klibi “Sarı Laleler” isimli şarkıya çekilecek.

Neden AGU?

Albüme “AGU” isminin konulmasında Cem Yılmaz da katkıda bulundu. Albüme AGU isminin konulmasının ilginç bir hikayesi bulunuyor: Grup üyeleri Mazhar Alanson’un evinde albüme isim aramaktan sıkılmış bir halde ne bulalım diye düşünürken sıkıntıdan isimlerinin baş harflerini bir kağıda yazarlar. Alanson’un A’sı Güner’in G’si ve Uğur’un U’su bir araya gelince AGU ortaya çıkar. Grup kağıdı masanın üzerine bırakır, birazdan Cem Yılmaz’la buluşulacaktır. Cem Yılmaz gelir ve doğrudan kağıdı görür ve “Ooo ağabeyler yeniden doğum ha agu.” der. Hem grup üyelerinin isimlerinin baş harfleri hem de 10 yıl aradan sonra AGU esprisi herkesin hoşuna gider ve albümün ismi oluşur.

Alıntıdır

yaw arkadaşlar bana albümü lazım bi yola bana dowload linkini yolayabilirmisiniz

dostum bana da lınk lazım gözunu seveyım bi zahmet

harbiden bu adamlar mükemmel adamlar yaslan dıkça daha bi güzelleşiyo sarkıları:):):)

her zaman çıkarsalar var ya patlar ama kafaları çalışmıo...süper de bir albüm yaptılar hayırlısı olsun

Geri