''Mevcut kadro ile yola devam''

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Reaction score
0
Fenerbahçe son günlerde gündeme gelen "Aurelio geri dönecek" haberlerine hem bir yanıt verdi, hem de transferle ilgili belki de Fenerbahçe taraftarını oldukça üzecek bir açıklama yaptı! Bildiride, transfer yapılmayacağı ve mevcut kadronun gerekli başarılara ulaşacağı ifade edildi!

Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinden duyurduğu ve Aurelio iddialarına cevap vererek, "teknik kadro istemedikçe" transfer yapılamayacağını kaydettiği açıklama aynen şu şekilde;

TFF tarafından 22.08.2008 tarihinde kulübümüze tebliğ edilen, FIFA Futbolcu Statüsü Komitesinin Tek Hakimi tarafından 15.08.2008 tarihinde alınan karar ile Mehmet Aurelio'nun Real Betis takımına kayıt edilmesine ilişkin olarak, İspanyol Futbol Federasyonu yetkilendirilmiş ve bu şekilde futbolcu ile kulübümüz arasındaki istihdam ilişkisi sona ermiştir.

İstihdam ilişkisinin bu şekilde sonlandırılmasına ilişkin muhtemel tazminat talepleri bilahare karara bağlanacaktır.

Kulübümüz, futbolcumuza geçmiş hizmetleri sebebiyle teşekkür etmiştir. Artık arkaya bakmadan ileriye yürümek gerekmektedir.

Yüzyıllık kulübümüz, ayrılan tüm futbolcularının yerini yeni futbolcular ile doldurmuş ve tarihi başarıları yenilenen kadroları ile elde etmiştir. Değişmeyen tek şey, Fenerbahçe Spor Kulübü ve onun yüksek idealleridir.

Mevcut kadromuz ile yola devam edilecek, kadro yenilemesi teknik ekibin istekleri doğrultusunda yapılacaktır. 2008-2009 futbol sezonunda mücadele edecek kadromuzun, kulübümüzün yüksek beklentilerini karşılayabileceğinden en ufak bir şüphemiz yoktur.

Kadromuz, hedeflenen başarılara ulaşabilecek güç ve tecrübeye sahiptir.

Fenerbahçe Spor Kulübü​

yha kadro nsl yeterli yha madem yeterli nie .. gibi oynuoruz :( :(

Mevcut kadro şuan sıkıntıda..Bu oyun anlayışı herkesi tedirgin yapıyor ve üzerlerinde baskı oluşturuyor..Takım rahat değil...Bilmem,demek istediğimi tarif edebildim mi ?

yha biz bu sene kimi aldık bi güiza bi burak daa doru dürüst kimse warmı yoq naabmaa calısıo bunnar madem basqa transfer yabamıcan ı kdr paraı nie werdin güiza yha sacma sapan iş yabıolar yha

Luis Aragones'in gözLüklerinde sorun var sanırım.ßazı şeyLeri göremiyor.ßu mevcut Kadroyada yeterLi diyorsa Bunamaya ßaşLamıştır diyebiLiriz.Orta sahanın ortası yani ön libero diye bahsettiğimiz böLge şuan yok nerdeyse Fenerbahçede.Avrupada ki maçLarımızda beşiktaşın düştüğü kötü duruma düşüceez gibi geLiyor ßana.HayırLısı oLsun bakaLım (!!!)

Ben ortada kadro falan görmüyomki yeterli olup olmadığını söyleyeyim.Bizim yönetim tam aptallaştı adamları biz zamanında heralde biraz fazla övdük.Aziz başkan aklını başına al son üç senede tek şampiyonluk aldık bu bütçemize ve gücümüze rağmen.Şunu unutma kimse vazgeçilmez değildir.

MEZARLIKLAR YERİM DOLMAZ DİYEN İNSANLARLA DOLUDUR... UNUTMA....

Ortasaha'ya kesinLikLe 1-2 tane oyuncu takviye ediLmeLi...
Fenerbahce Spor KuLübü kendi taraftarıyLa daLga geçmeyi bıraksın bence.Güiza'yı aLıp show yapacakLarına Kezman'ı eLde tutar bir tane yerLi forvet(Mehmet yıLdız-Gökhan ünaL tarzı) aLırdı Ortasaha'yada Güiza'ya verdiği paranın yarısını harcasa en azından AureLio kaLitesinde bir oyuncu aLabiLirdi...
Ama yönetim bu sene kafayı çaLı$tırmadı.
OLan Fener taraftarına oLuyor.Yönetim rahat! Aziz yıLdırım zaten kuLübü aLmı$ tekeLine.Orda yeri rahat ama dediğim gibi hiç bir kuLüp camiasının taraftarı üzmeye hakkı yok!

Ortasaha'ya kesinLikLe 1-2 tane oyuncu takviye ediLmeLi...
Fenerbahce Spor KuLübü kendi taraftarıyLa daLga geçmeyi bıraksın bence.Güiza'yı aLıp show yapacakLarına Kezman'ı eLde tutar bir tane yerLi forvet(Mehmet yıLdız-Gökhan ünaL tarzı) aLırdı Ortasaha'yada Güiza'ya verdiği paranın yarısını harcasa en azından AureLio kaLitesinde bir oyuncu aLabiLirdi...
Ama yönetim bu sene kafayı çaLı$tırmadı.
OLan Fener taraftarına oLuyor.Yönetim rahat! Aziz yıLdırım zaten kuLübü aLmı$ tekeLine.Orda yeri rahat ama dediğim gibi hiç bir kuLüp camiasının taraftarı üzmeye hakkı yok!

Bir Galatasaraylı Kardeşimizden Böyle Taraftar Ruhunu Yansıtarak Yaptığı Açıklamadan Dolayı Kendisi ile Arkadas Olmanın Gurunu Taşıyorum. Teşekkürler Kardeşim

Şu sözLerine kesinLikLe katıLıyorum :goz:

AureLio yerine birini aLmaya gerek yoktu çünkü AureLio zaten gitmemeLiydi..Fener Geçen seneki düzeni bozdu .. Bunu Emre'yi aLarak başLattı :goz:

hem Mehmet Aurelio satıyorsun yerine oyuncu almıyorsun bide fenerin bir ön liberoya ihtiyacı var semih tek yetmiyor zaten guiza bir .... yaramıyor

Geri