Metin Özülkü de özür diledi

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
2080_B_001.jpg

Metin Özülkü de özür diledi

Sanatçı Metin Özülkü, Ercan Saatçi ile aralarında geçen diyalog için Galatasaraylılar’dan özür diledi.

Özülkü, “Galatasaraylılar tepkilerinde haklılar ama empati yapmalılar. Bu bir dost ortamında geçen konuşmaydı. Ben hep düzgün bir birey olmaya çalıştım. Özel ortamlarda küfür etmişimdir. Bir ömür boyu küfür etmemiş bir insan yoktur sanıyorum. Yaşananlara inanılmaz üzüldüm. Çocuklarıma, topluma karşı dürüst ve saygılı olmalarını söylerdim; şimdi onlara ispiyoncu olmamalarını da söylüyorum. Bütün Galatasaraylılar’dan özür diliyorum” dedi.

Sporx.com ? Metin Özülkü de özür diledi - 03 Kasim 2009 (Futbol)

geçti Bor'un pazarı... kameralar önünde yapmadan önce düşüncektiniz... Galatasaray davayı açtı bundan sonrası mahkemenin işi ama metin özülkü sen de ercan gibi 5 para etmezmişsin...

geçti Bor'un pazarı... kameralar önünde yapmadan önce düşüncektiniz... Galatasaray davayı açtı bundan sonrası mahkemenin işi ama metin özülkü sen de ercan gibi 5 para etmezmişsin...

birdahaki derbide ayni lafi sen kullanirsan sana da mi 5 para etmezsin diyecegiz biz :glare:

ne bu ya şimdi

anlamadım ben

bunlar neyin özrünü diliyor

tahmin ettiğim şey ise türkiyede takım tutan herkesin aynı duruma düşmesi gerekmez mi

şimdi emin olun tanınmış herkes diken üstünde olacak ispiyonlanma korkusu ile

küfür her ortamda ister istemez var

ama ispiyonculuk yeni türedi sahalarımızda :)

Fenerbahçe bu işte,takımı da aynı televizyonu da.Önce çekip sonra kamuoyuna sunuyolar.

birdahaki derbide ayni lafi sen kullanirsan sana da mi 5 para etmezsin diyecegiz biz :glare:

ne alaka kardeşim git evinde ne yaparsan yap yap yada kavede yada kameranın olmadıgı her yerde orada öyle küfürmü olur millet az bşle yapıyor bunlara

1. yaparsam dersin

2. kameralar önünde yapıpta milleti galeyana getirirsem daha beterini dersin.... :sneaky2:
3. bu adamlar ünlü kişiler bunların dediklerinin yaptıklarının büyük olaylar çıkartacağı belli... kameralar önünde deme değil mi açıkmış kapalıymış orası umrumda değil başbaşayken kendi arkadaş ortamında ne istersen söyle orası senin ve arkadaşınla aranızda geçen şeyler ama program arası ya da sonu başı her neyse bunu dersen kameralar kaydeder sonra bu hallere düşersin işte....

1. yaparsam dersin

2. kameralar önünde yapıpta milleti galeyana getirirsem daha beterini dersin.... :sneaky2:
3. bu adamlar ünlü kişiler bunların dediklerinin yaptıklarının büyük olaylar çıkartacağı belli... kameralar önünde deme değil mi açıkmış kapalıymış orası umrumda değil başbaşayken kendi arkadaş ortamında ne istersen söyle orası senin ve arkadaşınla aranızda geçen şeyler ama program arası ya da sonu başı her neyse bunu dersen kameralar kaydeder sonra bu hallere düşersin işte....

milleti galeyana getirmek nedir. burda yazarsin millet galeyana gelir video ceker siteye koyarsin millet galeyana gelir.

igneyi kendinize bi sokun cuvaldizi metin ozulku zaten seve seve kabul eder ;)

Hunterx sen muhattabim degilsin alinti yapip cevap verirken dikkat et birdahakine.

insanlar küfr edebilirler istedikleri zaman

metin ben şimdi sana avrat küfür ediom 3 yıl sonrada özür dilicem bakalım hoşuna gidecekmi

Yapmış adamlar bir hata bak özürde dilediler Hadi Affedelim gitsin Garbanları Az kalmış Ağlayacaklar Bide Utanmadan Haldun Üstüneli Tehdit Etmişler.

milleti galeyana getirmek nedir. burda yazarsin millet galeyana gelir video ceker siteye koyarsin millet galeyana gelir.

Hunterx sen muhattabim degilsin alinti yapip cevap verirken dikkat et birdahakine.

bak şimdi bu video piyasaya çıkınca ne oldu millet galeyana geldi... şimdi aklı başında birisinin bu konuşmayı kameralar ve teknik ekip önünde yapıp da dost ortamında yaptık demesi çok saçma geldi insanları tatmin etmedi ayrıca adam akıllı bir özür gelmedi.... hala olayda kendilerini masum çıkartmaya çalışıyorlar.... özür(!) dilerken bile.... işte ben ve benim gibi düşünen insanların da sinir katsayıları günden güne artıyor.... yani galeyana geliyorlar..... şimdi de yeni trend başladı kameralar karşısında küfredenler değil de videoyu piyasaya çıkaranlar suçlu oldu....

bunu da hala savunuyorum.....

şimdi sen kendine sorsana hangi takımlısın bilmiyorum ama senin takımın aleyhine böyle bir şey olsa.... ve bunu söyleyenler de koyu Galatasaraylı olsa.... o zaman ne yapardın hiç düşündün mü?

bak şimdi bu video piyasaya çıkınca ne oldu millet galeyana geldi... şimdi aklı başında birisinin bu konuşmayı kameralar ve teknik ekip önünde yapıp da dost ortamında yaptık demesi çok saçma geldi insanları tatmin etmedi ayrıca adam akıllı bir özür gelmedi.... hala olayda kendilerini masum çıkartmaya çalışıyorlar.... özür(!) dilerken bile.... işte ben ve benim gibi düşünen insanların da sinir katsayıları günden güne artıyor.... yani galeyana geliyorlar..... şimdi de yeni trend başladı kameralar karşısında küfredenler değil de videoyu piyasaya çıkaranlar suçlu oldu....

bunu da hala savunuyorum.....

şimdi sen kendine sorsana hangi takımlısın bilmiyorum ama senin takımın aleyhine böyle bir şey olsa.... ve bunu söyleyenler de koyu Galatasaraylı olsa.... o zaman ne yapardın hiç düşündün mü?

Takim olayi degil kisi olarak degerlendirmistim. takim babamin mali olmadigi icin problem yok. Dost ortaminda konusulan seyler normaldir.

A......duk Diyenin Hiç suçu yok mu yani ? Bırakın Artık Saçmalamayı

Ben iyi bir galatasayklı biri olarak özel sohbet ortamında yapılan bu hoş olmayan küfürleri fazla abartmamak gerektiiğini düşünüyorum.

Doğru söyleyin hangi Galatasarylı fenere küfretmemeişdir. Şahsen bende benzer küfürleri belki yapmışımdır.Ben etmedim diyen yalan söyler.

Bunlar da yayınlanmayacağını bildikleri bir özel sohbette söylemişler.

herkesin yaptığı bir olayı sırf birisi medyaya servis etti diye bu iki kişiyi hedef tahtasına oturtmak yanlış.

Kaldı ki ben Ercan Saatci yi de hiç sevmem. Ama doğrusu neyse onu konuşmak gerek

Yol alsın yaa
Özürmüş önce efendiliği öğrensin

Geri