metallica'nın yeni albümü

hexagram

New member
Reaction score
0
lars ulrich; henüz kayıt aşamasında olmadıklarını, sadece parçaları yazdıklarını söyledi. Yaklaşık 14-15 şarkı yazılmış. Albüm kaydına ise mini turneden sonra Rick Rubin'in de katılımıyla başlayacaklarını açıkladı.

Fakat bir süre sonra berlin konserinde yeni bir şarkı çalındı. Şarkı yaklaşık 8 dakika ve önceki albümlerden çok farklı imiş. merakla bekliyorum ben şahsen. :cool:

eline sağlık arkadaşım..

piyasada dolaşan son albümden olacak olan parçada maalesef ümit yok..metallica hala bitik..iyice b*kunu çıkarmadan bıraksalar iyi olur..

bence metallica hiç bitmedi sadece nesillere hitabı değişiti 3 farklı insan 3 farklı nesile hitap etti ben 4. nesile hitap edeceklermi die bekliorum!!!edeceklserse nasıl edecekler mesela biçok isnan için st.anger şarkısı hayal kırıklığıydı ama benim en hit 5 metallica parçasına girer. . .

bence en tepedeyken bırakcaklarda..benim için bi yerden sonra bitti metallıca..ordan sonrasını tanıyamıyorum..sevemiyorum..

Ozzy666' Alıntı:
piyasada dolaşan son albümden olacak olan parçada maalesef ümit yok..metallica hala bitik..iyice b*kunu çıkarmadan bıraksalar iyi olur..

şarkı için link fln verebilir misiniz?

Bence de artık bırakmaları lazım.

Metallica bir efsanedir.Yok efendim artık bitmişlermiş,eskisi gibi deillermiş geçin bunları....saygı duyun..

nesine saygı duyalım ? piyasa olmasına mı ? James dışında ki onda da olmadı değil , herkesin değişmesine mi ? Belki para gibi bi dertleri yok ama fan gibi bi dertleri var uzun zamandır..

Elbette ki saygı duyuyorum ama bi yere kadar..Albüm kötü diye değil..kendileri kötü diye..

Metallica artık bitmiştir..

zamanında da zaten pek underground bi grup değildi ki metallica. en iyi olduğu zamanlar da dahi. napster davasında ne kadar imaj çizdirdiklerini bi hatırlayın. adamların dini imanı para. :D

Garage inc i keyifle doyamdan dinlediğimi hatırlıyorum..Açıkcası st. anger keyif vermedi.. merakla bekliyorum

Geri