Metallica türkiye konser

S@yko

New member
Reaction score
0
ya arkadaşlar metallica türkiyeye gelio diolar inanmıom yha gerçekmi bu bi sitede çakma bi grubu var o gelio dediler ama bilgisi olan lütfn bizide haberdar etsin

sitesinde herhangi bir bilgi yok..

bahsedilen metallicanın trubite grubu yani özellikle dikkat tek L li Metalica UK dir.. metallica ile herhangi bi alaksı yoktur..

dergide 27 temmuz yazıodu bugün okudum gelirse pedallarımı satarım giderim a.q:D

öyle şeyler ben de duydum alt grup da pentagram diye filan ama kolpa büyük ihtimal

Evet DoğruLuk Payı Cok Yüksek ALdığım BiLgiLere Göre :p

Ayrıca Judas Priest ve WhiteSnake'de GeLcekmi$.. Led ZeppeLin'de Tr'de Konser Vermeyi PLanLıyormu$..

ooo alper hoş geldin hajı.. :D özlettin kendini..

judas priest in konser biletleri b...tix de satışa sunuldu.. ama metallica nın sanmıyorum tr ye geliceğini.. bide iron maiden geyiği döndü bi ara...

bahsedilen metallicanın trubite grubu yani özellikle dikkat tek L li Metalica UK dir.. metallica ile herhangi bi alaksı yoktur..

evet bu bilgi doğrudur arkadaşlar. önce ben de heyecanlanmıştım ama gerçeği öğrenince hayal kırıklığı yaşadım. neymiş efendim metellica parçalrı çalınacakmış. rock barların hepsinde her hafta zaten çalınıyo ki kardeşim ne gerek var? Zaten bileti de çok ucuz 20 yetele. Harbi metallica gelse 100 den aşağı olacağını sanmıyorum. Ama sınırlarımı zorlar giderdim.

Ho$ßuLduk Country (;

Judas'ta Kesin Evet.. Satı$ta ßiLetLer.. Ama ßi Dipnot Var O OLayLa iLgiLi..

Herhangi ßi Sorun OLduğu Takdirde ßiLetix Ücretinizi Geri Ödeyecektir Diye..

$üpheLi Yani..

Iron Maiden Geyiği Dönüyorda SAnmıyorum OLcağını.. Cünkü 2008 Turnesinde Türkiye Yer ALmıyordu..

Judas Priest'in Konser Yeri Kurucesme Arena OLarak ßeLirLenmi$..

MetaLLica ßüyük İhtimaLLe Stad Konseri OLur.. Taßi OLursa..

icemen Hangi Rock ßarda CaLıyor MetaLLica ParcaLarı ßizde Gidip DinLeyeLim :p

Walla izmirde metallicanın parçalarını adam gibi çalabilen bir tane grup yok...

hajı istanbula çok geliom... senede bir iki sefer istanbuldayım her sene.. :D:D

metalıcanın alt grubu metalıca uk turkıyeye geldı ama ıkı ıle daha gıdıcek bu arda ıron maıden turkıyeye kesın olarak gelıcek ama tarıhı tam olarak bellı dgıl

metallica konser bileti satılık 2 adet saha içi bursada veya istanbulda elden teslim istanbulda teslim için 22-23 temmuz beklenmeli [email protected] mail atın fıyatı konusalım.

Geri