Metallica Philadelphia'yı Salladı..

KıRmızıKız

Kayıp üLkenin Prensesi
Reaction score
0
Metallica-Group1.jpg

Metallica, dünya turnesi kapsamında Philadelphia'da verdiği konserde herkesi büyüledi.

Death Magnetic albümünün dünya turnesinin Kuzey Amerika ayağında Philadelphia'ya uğrayan efsane grup, Wachovia Center'da verdiği konserde on binlerce seyirciyi coşturdu.

MTV

Sallasa ne olur Allah'ın tenekecileri : -)

Ne oLmaz ki :D

istanbul'da harikalardı orda da aynı performansı sergilemişlerdir eminim.. henüz video kayıtları elime geçmedi

waLa dinLemediğim tek müzik tarzı METAL
ama dinLeyene saygı duyarım kendi tercihi. . .

Kanka yıne gelıcekler İstanbula :D yine coşucaz..... oralardada döktürüyolar... :D yaz gelsın diye dua edıyorum walla :D (aslnda metallıca bıda gelsın dıye edıyorum duaları ama :D )

Sallasa ne olur Allah'ın tenekecileri : -)

Efendim??

Metallica Gel Bizi de Salla..

27 Temmuuz da Metallica 2 yerine 6 saat çıksa bukmadan usanmadan dururdum yine

dünya turnesi umarım türkiyeye kadar gelir..

burdaki konseri süper ötesiydi. keşke arayı fazla soğutmasalar 10 yıl sonra gelmesinler yaw bütün dünyayı gezip öyle geliyolar o da 10 yılı buluyo demek ki.

27 Temmuz harikaydı.Şu ana kadar gittiğim en iyi konserdi.Bu sene Death Magnetic Album Tanıtım konserinde tekrar gelmeyi planlıyorlar.Ayrıca etrafta da Bon Jovi,Iron Maiden,Metallica'nın olduğu bir festival düzenleneceği dedikodusu dolaşıyor.Eğer böyle bir festival olursa hayatta kaçırmam.

Bu sene bayağı bir coşucaz sanırım.Deep Purple da geliyor.Biletlere para yetiştiremeyeceğiz sanırım.

Geri