LeaDerLyCa
New member
- Reaction score
- 0
Teşekkürler Mesut Özil diyerek makaleye başlamak istiyorum.
Birçok kişi Mesut Özil'in Almanya milli takımını seçtiği için sevmiyor olabilir hatta vatan haini olarak da görebilirsiniz. Fakat Mesut Özil’in gerek Almanya milli takımına gerek Real Madrid gibi bir dünya devi olarak takıma yaptığı katkı ortada. Belki Messi ile kıyaslanamaz fakat takıma yaptığı katkı takdire şayan. Milli takım olarak Mesut Özil gibi bir futbolcunun Almanya’yı seçmesi kadar normal bir şey yok yani aslında bana kalsa bende Almanya’yı seçerdim çünkü Türkiye’yi seçmek için (futbolda) bir sebeb göremiyorum. Kadroya Galatasaray’da yedek oyuna giremeyen Çağlar Birinci, ne yaptığı belli olmayan Servet Çetin, sadece topu aldı mı nereye gönderdiği belli olmayan Sabri Sarıoğlu, 90 dakikalık maçı çıkaramayan Emre Belözoğlu, Oğuz Çetin, Guus Hiddink hatta Mesut seçim yaparken ki teknik direktör Fatih Terim olduğu sürece Türkiye çok daha çooook adam kaybeder. Şimdi şöyle düşünün Tunay Torun, Mehmet Ekici, Gökhan Töre, Ömer Toprak gibi adamlar Türkiye’yi seçti de ne oldu ? Ben söyliyim koca bir HİÇ !!! Sadece Yedek kalıyorlar o kadar. Yeşilçam’ın krişe lafları vardır bir çocuğu doğuran mı onun annesidir yoksa onu büyüten kollayan mı ? Aynı şey Mesut Özil için geçerli adamlar geliştirmiş forma şansı vermiş güvenmiş oynatıyor ki adamda oynuyor hani…
Eğer Mesut Özil’ Türkiye’yi seçmiş olsaydı Yekta’yı görürdük arkasında Emre Belözoğlu’nu görürdük Selçuk Şahin’i görürdük Mesut’u göremezdik. Zaten Milli takımda torpil işliyor sanırım yani sol back’de hiçbir iş yapmayan Hakan Balta duruyor, Kayserispor’un belkide Türkiye’nin en iyi sol back’i Hasan Ali Kaldırım alınmıyor. 30 küsür yaşında Aurelio ile Emre kadroya alınıyor fakat geçen sezon damgasını vuran Necip Uysal alınmıyor. Kadroya giremeyen Yekta ile Selçuk Şahin Milli takımda forma giyiyor fakat İBB’li Efe İnanç kadroya giremiyor sol açık’ı parçalayan Olcan Adin kadroya giremiyor. Bursaspor'da en iyi genç defanslardan Serdar Aziz alınmıyor. Gerçekten ilginç !!!
Son olarak şunları demek istiyorum Mesut ne kadar Almanya Milli takımını seçmişse’de Türk kanı taşıyor ve bunu herkes biliyor.
Teşekkürler El Búho !!! Teşekkürler Mesut Özil !!!!
Not: El Buho Mesut Özil'in Real Madrid'deki lakabıdır. Anlamı Baykuştur..