MeSSi : ArDa'Yı TaNıMıYoRuM

Leke

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko
9567617.jpg

O, tartışmasız dünyanın en büyük futbolcusu..

O, herkesin sevdiği sempatik bir futbolcu..

Ve O, dünyanın en büyük takımlarından biri olan Barcelona'nın yıldızı..

Onun adı; Lionel Messi..

Şu günlerde Türkiye'de bir tartışma var;

Ve bu tartışmanın odak noktasında da Messi ile Galatasaray'ın yıldızı Arda Turan var..

Kimine göre Messi, Arda'dan yüz kat daha iyi oyuncu..

Kimine göreyse Arda ile Messi aynı değerde..

Ünlü gazeteci Hıncal Uluç ise bu tartışmayı daha ileri bir seviyeye taşıyarak, Barcelona'nın Arda için Galatasaray'a üste 50 milyon dolar vermesi gerektiğini iddia ediyor..

Peki tartışmanın bir ucunda bulunan ve Arda ile kıyaslanan Messi bu konuda ne düşünüyor?.

Bir dönem Türkiye'de de gazetecilik yapan ve daha sonra Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Moldovan'ın kuzeni ile evlenip İsviçre'nin Zürih kentine yerleşen Yasemin Akduman Pelosi, hurriyet.com.tr adına FIFA'nın ödül töreninde tanıştığı Barcelonalı Messi'ye 0034634......... nolu cep telefonundan ulaştı..

Ve ona ''Türkiye'de seni Galatasaraylı Arda Turan ile kıyaslıyorlar.. Spor adamları ikiye bölünmüş durumda. Bu konuda sen ne düşünüyorsun?'' diye sordu..

Ünlü yıldızın bu konuda gülerek verdiği ilk cevap ''Gerçekten mi?'' demek oluyor ve devam ediyor;

-''Açık söyleyeyim Arda'yı tanımıyorum.. Türk Milli Takımı hakkında fazla bir bilgim yok. Sadece Güiza'nın Türkiye'de oynadığını biliyorum. Bir de Manchester United'e 3 gol atan Tuncay vardı, onu biliyorum.. Ben bu konuda birşey söylemek istemem. Herkes sahada kimin ne olduğunu
görüyor..''

Yasemin Akduman Pelosi, biraz daha üsteliyor, biraz daha ünlü yıldızın ağzından laf almaya çalışıyor ama Messi, Arda hakkında fazla bir şey söylemek istemiyor..

Ve Türkiye'de ''Arda mı, Messi mi?'' tartışması bir süre daha spor gündemini meşgul edecek gibi gözüküyor..

Hürriyet

:001_cool:

Arda Kimki Messi'nin Karşısında ?

ya nasıl karşılaştırabiliyorlar anlamıyorum ya insan biraz utanır.... :lol:

arda'da barca'nın altyapısında yetişseydi messi gibi olabilirdi

Böyle Gerizekalı Aptal Gazetecilerle Aynı ülkede Yaşadığım için utanıyorum , Arda kendi Ağzıyla Messi Nin iyi olduğunu söylüyor ama Gerizekalı Basın Ortalığı karıştırmak için gidiyor messi ye neler diyor Gerçekten Yazık , Türk Futbolu BÖyle Aptal Gazeteciler olduğu Sürece GELİŞMEZ

bu messinin avrupa ve dünya futboLu hakkındaki cehaLetini gösterir..onu da geçtim hiç ps de mi oynamıyorsun be messi =)

Kardeşim yalan haber ya yok öyle birşey.Tamam Messi tabiki Arda ile kıyaslanamaz ama bu haber külliyen yalan kim söylemişse ağzına sağlık... Messi dediğiniz adam daha önce kendisine aynı soru yöneltildiğinde Türkiye'de en beğendiğim yıldız demişti.Milli takımı tanımıyo diyosunuz,milli takımda da izlediğini söylemişti Arda'yı bilip bilmeden yandaş spor medyası bişeyler karalıyo (birilerini karalamak için),inanmak isteyen cahillerde alıp kamuoyuna sunuyo...Bu söylediğim röportajın kaynağı,burayada Arda,Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilgili olan kısmını koyuyorum.

GALATASARAY VE F.BAHÇE

Messi`nin Galatasaray ve Fenerbahçe için de söylediği birer cümle vardı. Genç yıldız, Fenerbahçe için, `Geçen yıl Inter`i yendikleri maçın özetini izlemiştim. Roberto Carlos ve Güiza`nın F.Bahçe`de oynadığını biliyorum` diye konuştu. Messi, Galatasaray`a dair de şu yorumu yaptı: `UEFA Kupası`nı aldıklarını biliyorum. Bu önemli bir başarı(yaaaaaaa :001_cool:).`

ARDA BENİM TAKIMIMDA HEP VAR

Messi, Türkiye`de en çok beğendiği yıldızın Arda Turan olduğunu söyledi. Genç futbolcu, `Şüphesiz Arda. Hem Galatasaray`da hem de milli takımda birkaç kez izledim. Çok yetenekli bir yıldız olduğunu düşünüyorum. Avrupa`da birçok takımın onu istediğini okudum ve duydum. Haksız değiller. Play Station`da futbol oynarken onu takımıma muhakkak alıyorum. Yaşıtlarım arasında yıldız diyebileceğim birkaç isimden biri. İspanya Ligi`nde olmasını isterim. La Liga birçok yetenekli oyuncunun forma giydiği bir lig ve Arda da burada oynamayı fazlasıyla hak ediyor` ifadesini kullandı.

Abi Arda'yı Çekemiyorlar İşte

Bu Tür Konular Bunun En İyi Kanıtı

Gülmemek Elde Değill...Messi Gerçekten Burada İyi Konuşmuş :

''..Herkes sahada kimin ne olduğunu
görüyor...''

Galatasaray da oynuyor diye diğer takım taraftarlarının dediklerine inanasım gelmiyo :S

unutmayın arda herşeyden önce bi Türk oyuncusu bu ülkenin milli takımında oynuyo yurt dışına giderse Galatasaraydan çok Türkiyenin adını duyurcak neden bunu düşünmüyorsunuz ??

messi ardadan iyi veya kötü önce kendi takımlarımızdaki oyuncularla kıyaslasak ama doğru kıyaslayacağımız adam olmadığından messiyle kıyaslanıyorsa arda iyi bi oyuncu demektir :)

Hürriyet Gazetesi dün de Arda ve Messi arasındaki 10 fark diye bi yazı yayınLayarak GaLatasaray'a ve Arda Turan'a saLLamıştır.. Ama o Ercan ve Hürriyet biLsin ki GaLatasarayLı oLanLar Hürriyet Gazetesini aLmaz,okumaz!

ya hayret bişi yaaa...ya Arda nın neyı war allah askına bıde messı ıle kıyaslıyorsunuz......Arda ancak türkiyede oynar...kalıbımı basarımawrupaya gıtsın ona adım bıle attırmaslar sahada....bence öle ahım sahım bı topcu dııl...cooook buyutuluyo.....

Haberde Hürriyet varsa ve haber Galatasaray haberiyse baştan inanmam zaten... Oranın sporunu yönete(MEYE)nler belli.... Baştan aşağı uydurma ve habercilik adına fiyaskolarla dolu bir haber çünkü Messi'nin önceki açıklamalarında verdiği demeçler ortadadır....

Ayrıca Arda'ya pervasızca sallayan ciğere uzanamayan kedi konumundaki mundarcılar ise Arda'nın kötü futbolcu olduğunu düşünüyorlarsa ya dönüp tekar maçlarını izlesinler ya da acil bir göz doktoruna gitsinler keza yüksek derece bozukluk vardır... Arda için kötü futbolcu demek vicdansızlıktan ziyade ya çekekemezliktir ya da körlüktür...

Geri