meslek lisesinden geçiş

violent

New member
Reaction score
0
Öncelikle merhaba
Ben Batıkent Şevket Evliyagil İletişim meslek lisesi'deokuyorum
Alanım:Gazetecilik Şuanda Lise 3 okuyorum bir sorum olcak
acaba liseyi bitirdikten sonra öss yi girince 2 senelik başka yerleri(bilgisayar,web tasarım,vs...) tutturma gibi bi şansımız var mı??

Yaa emin değilim bende lise3 meslek okuyorum ama 2yıllık direk geçişlerde sadece kendi alanında geçiş yapabiliosun sanırım

hadi yaw:vur

bende bunu duymuştum ama bazılarıda diyorki diğer bölümlere geçebilirsin fakat not
ortalaman yüksek olması gerekmiş vede o girilen yerde boş kontenjan olması gerekmiş ve son olarak birazda öss puan iyi olması lazım mış

Doğru demişler ben makina ressamlığı okuyorum istersen yer değiştrebilirz bide gazetecilik denerim:D

:D valla ben pc işlerini web tasarım işlerini severim fakat bizim okulda vardı aslında lise 2de geçirecekler diye söledilerdi fakat bi icrat yoktu şimdi lise 3 deyim o bölümü açtılar o kadar sinir olumuştum ki ben gazeteci mi ,muhabir mi olcam diye en sevmediğim işler
artık geçti önümüzdeki maçlara bakcaz:D eger dogruysa insallah össde başka yeri tuttursam allah ozaman cosarım

arkadaşım sınava girip çok yüksek bi puan alman gerekiyo başka bi bölüm seçtiğinde puannın düşüyo çünkü en güzeli dersaneye gidip kendi bölümünde 4 senelik tutturman gerisi hikaye...

bene teknik lise mezunuyum arkadaşım...

Kendi bölümümde okuyayım diyorsan ( halkla ilişkiler ve reklamcılık uygulamalı bilimler yüksek okulu ) 4 yıllık bir fakülte söz-1 puanıyla alıyor... ama sadece bir tek bu var başka yok...
ama başka bi bölüm istiyorum diosan bu imkansıza yakın bir iş.... çok çok çok çok çok çalışman lazım....

eğer 2 yıllık istiyosan..

* Açıkhava reklam ürünleri ve serigrafi

* fotoğrafçılık

* fotoğrafçılık ve kameramanlık

* halkla ilişkiler

* halkla ilişkiler re reklamcılık

* halkla ilişkiler ve tanıtım

* halkla ilişkiler (açık öğretm )

* iletişim ve halkla ilişkiler

* internet gazeteciliği vve yayıncılığı

* masaüstü yayıncılık

* radyo ve televizyon programcılığı

* radyo ve televizyon yayıncılığı

* televizyon yapım ve yönetimi

bölümlerini tercih eder ve okuyabilirsin...

ben lise 3 teyim web tasarımı okuyorum ama hala bi site yapmayı öğretmediler.....bu üniversitelere giderken sadece okul birncilerini mi direk alıyolar...yoksa ilk 3 ü mü...cevap yazarsanız iyi olur...

_____________bayvonalı_____________

Geri