spencer01
New member
Mesela ben,çok aşık olmuşum ve onu çek sevmişim ama sonrasında canım çok yanmış.
O hiç bilmemiş mesela ama ben hep satırlara dökmüşüm içerimi.
O okusa da tepkisiz kalmış mesela.
Hep onu anımsatacak şarkılar dinlemişim ve sonrasında acıma avuç avuç tuz basmışım mesela .
İyiyim demişim ;eşi dostu kandırmışım aklımca.
Sonra bir günümü onunla geçireyim istemişim ama o “bir gün” hiç gelmemiş mesela.
Hep içime dönmüşüm sonra kapı dışarı edilmişim mesela.
Çokça yanmış canım sonra gidip yanlış doktorlara tedavi olmuşum mesela.
Hep hasta dolaşmışım,içim dışıma çıkana kadar ağlamışım mesela .
Ama bilmemiş bunları kimse.Havada asılı bir bulut olmak istemişim ama kimse dikkate almamış bu isteğimi.
Boynumu bükmüşüm,herkese küsmüşüm.Tavşan olmuşum ,küslüğümden herkes bihabermiş mesela.
Herkes mutlu olsunmuş mesela …Masallar hep mutlu bitsinmiş.Mesela ben bunları yazmıyor olsaymışım da fonda ki şarkı beni iyi etsinmiş.Mesela ben bir ömrü sevdiğim kadınla geçirmişim,torunlarımızı sevmişiz sonralar da el ele can vermişiz.Bir ömrü mutlu sonla bitirmişiz .
Hayal bu ya…:smile:
S.Y.
O hiç bilmemiş mesela ama ben hep satırlara dökmüşüm içerimi.
O okusa da tepkisiz kalmış mesela.
Hep onu anımsatacak şarkılar dinlemişim ve sonrasında acıma avuç avuç tuz basmışım mesela .
İyiyim demişim ;eşi dostu kandırmışım aklımca.
Sonra bir günümü onunla geçireyim istemişim ama o “bir gün” hiç gelmemiş mesela.
Hep içime dönmüşüm sonra kapı dışarı edilmişim mesela.
Çokça yanmış canım sonra gidip yanlış doktorlara tedavi olmuşum mesela.
Hep hasta dolaşmışım,içim dışıma çıkana kadar ağlamışım mesela .
Ama bilmemiş bunları kimse.Havada asılı bir bulut olmak istemişim ama kimse dikkate almamış bu isteğimi.
Boynumu bükmüşüm,herkese küsmüşüm.Tavşan olmuşum ,küslüğümden herkes bihabermiş mesela.
Herkes mutlu olsunmuş mesela …Masallar hep mutlu bitsinmiş.Mesela ben bunları yazmıyor olsaymışım da fonda ki şarkı beni iyi etsinmiş.Mesela ben bir ömrü sevdiğim kadınla geçirmişim,torunlarımızı sevmişiz sonralar da el ele can vermişiz.Bir ömrü mutlu sonla bitirmişiz .
Hayal bu ya…:smile:
S.Y.