Mesela chp iktidar olursa ne değişecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cmtsysn

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar. diyelimki akp kapatıldı. erken secim oldu. chp burun farkıyla tek başına iktidar oldu.ülkede değişecek olan şeyler hakkında yorumlarınızı bekliyorum.mesela ülkede işsizlik oranı azalacakmı,fındığın fiyatı artacakmı, ne olacak bana onu soleyin.

Chp iktidar olursa en basiti boş şeyler konuşulmayacakk meselaa Türbann !! Akp bunu çok büyüttü ..

Benim chp ile bi sorunum yok ama baykal başa gelirse herşey çözülür ülkede hiçbir sorun kalmaz milli gelir isviçreden bile fazla olur, işsizlik diye birşey kalmaz, hatta işci ithal eder duruma geliriz, neler neler

Chp iktidar olursa en basiti boş şeyler konuşulmayacakk meselaa Türbann !! Akp bunu çok büyüttü ..

Allah Allah nasıl türban konuşulmayacak ? Halolocakmı :saskin Allah Allah bak sen şu işe. Peki kimsenin halledemediği türban meselesini Chp nasıl halledecek ?

'' siyasal simgedir. takmayacaksınız '' diyip başından savurup mu halledecek ?
Bunu insanların dini görüşlerine önem vermeyen her parti yapar. =))
Chp de iktidar olsa bunu yapar mesela.. yapabilir.:)

chp iktidar olsa ülkede isyanlar bile cıkabilir.

Sosyal demokrat arkadaşım. İsyan genellikle gercilerin yaptığı bir şeydir. E beklenir. :goz:

Bakalım yeni gündemde ülkeyi nasıl bölmeyi düşünüyor parti politikanız. :durdurun

sen harbiden takıntılısın.isyanı cıkartacak olan ben deilimki. ben sadece olası şeyler için önceden tahminde bulunuyorm. ben isyanı desdekliyom dedimmi sana.takıntını bi kenara koyarak msj yaz.

sen harbiden takıntılısın.isyanı cıkartacak olan ben deilimki. ben sadece olası şeyler için önceden tahminde bulunuyorm. ben isyanı desdekliyom dedimmi sana.takıntını bi kenara koyarak msj yaz.

Ben sana isyan çıkaracaksın başına geçeceksin demedim ki. . . :durdurun

Tarih boyunca isyancıların gericiler olduğunu gördük. Onlar ülke bölünsün. Değerler zedelensin bilmezler. Biri der yaparlar. Allah korusun.

Koyun gibi yaşamaktansa insan gibi ölmek olsun kaderimizde.

Sosyal demokrat arkadaşım. İsyan genellikle gercilerin yaptığı bir şeydir. E beklenir. :goz:

Bakalım yeni gündemde ülkeyi nasıl bölmeyi düşünüyor parti politikanız. :durdurun

:vur inş. başımıza geçmez baksan adama muhalefet şeklindeyeken bile 2 yüzlü kimbilr iktidar olunca nasıl olur insanları kandırmanın yollarını bulacaktır herşeye zam tüm ekonomiyi zimmetine geçirir sonrada işte vergi artması lazım falan der zaten ne geldiyse bu ülkenin başına o ve onun gibler yüzüden geldi baksana sosyalistler dahi istemiyo biz nasıl isteyelim başımıza o adam kadar dönek 2 yüzlü kimse ama benim partiyle değil kişiyle sorunum var ülke için hayırlı olabiliecek biris gelsin bence

arkadaşlar. diyelimki akp kapatıldı. erken secim oldu. chp burun farkıyla tek başına iktidar oldu.ülkede değişecek olan şeyler hakkında yorumlarınızı bekliyorum.mesela ülkede işsizlik oranı azalacakmı,fındığın fiyatı artacakmı, ne olacak bana onu soleyin.

okadar batağa saplandıkki

hangi hükümet olursa olsun borç ödemekten başka bir icraat yapamayacaktır...

bırak chp yiiiii peygamber(mesih) gelse gene borç öder

Ben sana isyan çıkaracaksın başına geçeceksin demedim ki. . . :durdurun

Tarih boyunca isyancıların gericiler olduğunu gördük. Onlar ülke bölünsün. Değerler zedelensin bilmezler. Biri der yaparlar. Allah korusun.

Koyun gibi yaşamaktansa insan gibi ölmek olsun kaderimizde.

'Bakalım yeni gündemde ülkeyi nasıl bölmeyi düşünüyor parti politikanız' bunu diyen sen deilmisin. hem diyosun hem inkar ediyosun.beni resmen isyancılıkla sucluyosun şimdi ben sana ole bişi demedim diyosun. kusura bakma ama msjlarının inandırıcılığı yok.

Valla chp yada bi başkası kim gelirse gelsin bunlardan iyi yönetecekleri bellidir hem tek partili bi hükümetin neler yapabileceğini hep birlikte gördük.Onun için ben tek partili hükümete karşıyım...

CHP iktidar olursa Zeki Müren de bizi görecek, sakızlar kaybolmayacak, 3 korner 1 penaltı olacak:durdurun

'Bakalım yeni gündemde ülkeyi nasıl bölmeyi düşünüyor parti politikanız' bunu diyen sen deilmisin. hem diyosun hem inkar ediyosun.beni resmen isyancılıkla sucluyosun şimdi ben sana ole bişi demedim diyosun. kusura bakma ama msjlarının inandırıcılığı yok.

Kardeşim okuduğunu anla lütfen şahsına denilen bir şey yok. Partinden bahsediyorum. :goz:

Lütfen yorumlar üzerine oynamayın.

chp iktidar olunca artık göbeklerde pamuk cıkmayacak

bu ülkede gerçekten demokrasi olmadıkça yani devleti meclis değil parti başkanları yönettikçe chp de gelse akp de gelse mhp de gelse aynı olur. deniz bey ve bir kaç arkadaşı odalarında oturup il il milletvekili adaylarını çıakrıyp. aynı şeyi akp de mhp de bbp de anap da dp de yapıyo. ve malesef gerçekten demokratik biçimde seçime giden apritler oy alamıyo. ve ne tesadüfki bütün bu anti demokratik apritler demokrasi bekçisi ilan ediyo kendini. gülünç dimi???

Chp'nin iktidar olması için halkın akıllı olması gerekir; halk akıllı olunca da birçok şeyin değişeceğinden hiç şüphem yok.

CHP iktidar olursa hiç olmassa Atatürk'ün ilkelerine sahip çıkar ve Amerikanın köpeği almaz.AKP gibi milleti birbirine düşürmez.Türbanı cıkarttı halkı birbirine soktu öyle birşey gündeme gelmeseydi.Şuanda öyle bir durum olmucaktı ülkede.Kısacası AKP ülkeyi sıcırttı batırttı.Hic Olmasa CHP daha iyi yöneteceğini düşünüyorum.Hiç olmasa ülkeyi satmıcak kabiliyette ve vatanını seven adamlar.!!!!

Ne akp ne chp ne mhp hepsi birbirine gebe

adam gibi partinin olmadıgı bir dönemdeyiz
akp nasıl oldu türbanı duzeltcem dedi herkez oy verdi hala tık yok bi dahakı secıme kadar boyle devam eder yine der turbanı duzeltcem yine toplar oyları
chp ooluncada zorla türban yasagı millet g-string ile gezer sokaklarda Türkiye müslüman bir ülke olmaz en basiti kongrelerde akp saldırmaktan baska bişey bilmez herseyı kendısının yapabılecegıne inanır
mhp desen; bunu bir ülkücü genç olarak soyluyorum hic bir şeye yaramaz devletbahçeli ülkü ocaklarını kapatarak bir hain oldugunu belli etti amerika uşağıdır kendileri bağırmaktan başka bir icraat yapmaz oda akp atar tutar yeri gelir chp ye yeri gelir dtp başkanı ahmet kürtlede o hain olan herifle tokalaşır her türlü pislik bundada vardır

valla oyumu artık kime versem diye duşunuyorum sadece BBP geliyor aklıma ki öyle yapacagım
Türbanın özgür oldugu bir ülkede yaşamak istiyorum dinimizi en güzzel şekılde yasayacak bır ulkede olmak ıstıyorum en güzelide türbanı ve Atatürkü kullanıp siyaset yapılmayacak bir ülkede yasamak ıstıyorum...
Tek başına BBP diyorum. !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri