Mesaj ve konuda sadece 4 resim gösterimine izin vermekte bunu nasıl çoğaltabiliriz?

hun

New member
Reaction score
0
Öncelikle forumu aradağım da bu konuyla ilgili bir yer bulamadım ve soruyu o sebepden soruyorum.Eğewr konu ile ilgili bir yerde bir yazı varsa ve ben bu yazıyı kaçırmışsam herkezden özür dilerim.Konu şu;Üyeler resim url leri ile resim koyduklarında sorun yok.Sorun şu ki bir mesajda (yada konuda ) sadece 4 adet resim yönlendirmesine izin veriyor sistem.Bu sayıyı çogaltabilmek için ne yapabilirim.Hatta bunu sınırsız yapabilirmiyim.Cevaplarınız için şimdiden sizlere çok teşekkürederim.

Teşekkürederim kardeşim.Şimdide benim kullandığım türçe yama ile sorunum var heralde.Bultein seçeneklerin deki bölüm tamamen türkceleştirilmediğinden bu seçeneklerin yerini bulamıyorum .Benim kullandığım versiyon 3,0,9 .Butun yerlerde degıstırılecek olan sayılar var ama başlıkları yok buradan ayarlamam gerekken bölum hangısı bulamıyorum.Bana bır turkce yama ling i verebilirsen sevinirim.Yada bunu bu seklı ıle nasıl bulurum dogru satırı yada dogra yerı varmıdsır saygılar ve teşekkurler.

prowl ilgine teşekkürederim.Bu dil paketine bir bakıyım sonuç alabilecekmiyim acaba.Zaten benim kullandığım türkçe yama öyleki ingilizcelerinide göstermiyor.Sorunoradan kaynaklanıyor.Seçeneklerin başlıklarıda cıkmıyor.

Son bir soru sorsam kızarmısın

Sana son bir soru sorarsam kızmasın umarım bunu nasıl yukluyecegım yanı dıl dosyasını sımdı bunun adı degısık ben bun bu isimlemi koyucam yoksa ftp dekı ısımlemı adlandırıcam bırde nereye nasıl yapıcamı anlatan bır yer varmı:p cok soru sordum kusura bakma . benım ınstall klasorunu ben baska bır yere tasımıştım .bunu tekrar forum klasorune alıpmı yapmam lazım*

install klasorunun uzantısını yazman yeterli adı değişikse.. install klasoru olması lazım ama..

Diller & Sözcükler > Dil Yükle / İndir > gözat'a tıklayıp .xml dosya yolunu göster,

en alttaki seçeneği evet yap;

"./install/vbulletin-language.xml" şu yolu install klasorune göre ayarlamalsın,

en alttaki seçeneğin üstünde boşluk var, orayada dil başlığını yazmalısın..

prowl bu ayarlamaları yaparken host ile bağlantı kurdum.Hosttaki arkadaş bana yardımcı olmaya çalışırken admin kontrol panelim deki dil yükleme seceneklerınden bu klasöru yuklemye calıstık.Ama basarılı olamadık .Vbulteın ılk yuklenırken yapılan 13 asama goruntulenmıs soyledıgıne gore ve bır hata vermıs:Ama bu hataları ben goremedım .sonucta ben de senın bana verdıgın bu dosyayını ismini vbulletin-language.xml olarak degıstırdım ınstall klasorde daha önce aynı isim ile kendı dıl dosyam vardı.onu kayıt ettım bılgısayarıma daha sonrada bu senden alarak aynı ismi verdigim dosyayı ınstall klasörume yapıştırdım degısıklıklerı kabul etdip etmeyecegımı soran secenege tümüne evet diyerek gerekli yere senden aldıgım dosyayı yapıştırdım.Yanı senın verdıgın dosya ile bendei mevcut dosyayı degıstırdım.Simdi ise neden kaynaklandıgını bılmedıgım bır sorun cıktı ortaya :admın kontrol paneline gırmek istedıgımde admın kontrol panelı acılıyor du ve kontrol panelıne gırıs sıfremı ıstıyordu .Şimdi ise admin kontrol paneline giriş için bastıgımda bir hata veriyor.
Could not find phrase 'security_alert_x_still_exists'.
Bu hata benim değıştirdiğim dosyadan dolayı da olabilir hostan giriş yapan arkadaşın yaptıklarından da .Şimdi nasıl durumu tekrar düzelticem.Not ben 2 gün önce yedek aldım ama bunuda tekrar aynı sekılı ıle nasıl yerıne koyucam bılemıyorum

Geri