Mesaj Sayısı Cok Olan Kisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Matem

Banned
Reaction score
0
Merhaba.
Burada öneriler ve sikayetler isimli bir konu gorunce bende fikrimi belirteyim dedim. Görüyorum ki forumda (ki bunu sadece buraya özgü olarak soylemiyorum genelde tüm forumlarda boyle) mesaj sayısı yüksek olan insanlara bi takim ayricalik taniyor. Ornegin mesaj sayisi 250+ olanlara nick degisim hakki vs. Bence mesaj yazmak herkesin yapabilecegi bir is. Yani her konuya, her sekilde mesaj yazilabilir. Amac o kisinin mesaj sayisi degil yaptigi is olmalidir gibi bi düsüncem var. Bilmiyorum forum yoneticileri ne düsünürler. Bence sitede yeteri kadar calismaya hevesli insan var. Bir kac adminimiz kimin ne yaptigini takip ederse ve sitedeki derece mesaj sayisi degil yapilan ise gore kullanıcılar degerlendirilirse bence daha uygun olur. Bu cok zor olabilir ama sadece fikir olarak soyledim. Her istenilen yapılacak diye bir sey de yok tabi. Ayrıca bu mesajı yazmamın nedeni, ben bisiler yaptim demek degil bu düsüncemi aciklamakti. Bilmiyorum kim ne der.
Uzun oldu kusura bakmayin umarim anlatmisimdir. Birlikte hep daha iyiye derim.

dediğin çok zor olamsını yanında bii çok tartışmayada meyil verir..yok o haketmemişti ben haketmiştim..gibi tartışmalar modların da zor duruma düşmesine sebep olabilir..

Mesaj sayısının sınır alınmasının amacı kişinin forumda aktif olmaya hevesli yada aktif olan biri olduğunu görmek niyetiyle..Bu şahıs kendi paylaşımlar yapmasa da yazdığı mesajlarla , yorumlarıyla gene bu forumda olan ve varlığını koruyan biri ise bunu mesaj sayısından anlamak mümkün..Çok az manyak sırf bazı avantajlardan faydalanmak için deliler gibi mesaj atar..böleleri farkedilirse (ki aptal mesajlar çok rahat seçilebilir) banlanırlar zaten...

Tabi bu benim yaklaşımıım...Yöneticiler daha açıklayıcı bir cevap verirler muhakkak.;)
İyi forumlar..

Tabi önemli olan kişinin foruma kattıkları. Ama herkes foruma bişey katamayabilir. Bunun için de insanları suçlayamayız. Buna hakkımız yok. Bu yüzden foruma bişey katamayan insanlar enazından mesaj yazıp, katkıda bulunanlara emeklerinin karşılığını verebilirler. Teşekkür butonuna basabilirler.

Burda hiçbi ayrıcalık yok. Sadece nick değiştirme gibi bi kaç istisna dışında tabi.. Bununda mantıklı bi açıklaması var. Canı sıkılan nick değiştirmek istemesin vs.. diye.

Zaten kimin foruma ne katıp katmadığını takip etmeye çalışıyoruz. Ama bu konular çok tartışıldı. Ve en uygun şekilde standartları belirlemeye çalıştı yönetim. Bazı konularda mesaj sınırlaması olması üyelere tanınan ayrıcalıktan dolayı değil, aksine yönetimin işini kolaylaştırmak için. .150.000 kişi nick değiştirmek istese napıcaz ;=) Farklı açılardan bakarsanız bazı kuralların neden koyulduğunu anlarsınız. Yada bookmark bölümüne herkes sitesinin reklamını yapsa... İşin içinden hiçkimse çıkamaz, zaten üyelerin kendisi rahatsız olur bu durumdan.

Bu formda ücretli bölüm yada vip üye uygulaması, grup uygulaması vs.. gibi şeyler yok. Bu da zaten ayrım olmadığını gösterir. Dediğim gibi bazı kurallar olmak zorunda olduğu için var.

Düşünceni dile getirmen güzel bişey. Daha önce çok konuşulan bi konu olduğu için kapatıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri