Mesaj Sayım Yarı Yarıya Düşmüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HeaVenSiS

V.I.P
Reaction score
0
Sürekli database çalışması var deniliyo bu iki oldu yine mesaj sayım yarı yarıya düşmüş herkesde aynı sorun varmı acaba neden böyle oluyo boşuna kendimizi parçalıyoruz aktif olalım diye sürekli böyle olcaksa biri bi açıklama yapsın lütfen....

Mesaj sayısı 620den fazla iken şimdi 22...

Nisan ayında üye oldum...

Forumda 620den fazla mesajım bulnumakta idi. Şimdi 22 olmuş.

Allah'tan revamı bu şimdi..

Günlük mesaj ortalam 34, 35 civarında idi...

İkinci kez böyle oluyor... 100 mesajdan fazla iken database çalışması sırasında yine 22ye inmişti. Şimdi ise 620den fazla idi 600 MESAJIM yok...

Allah'tan revamı bu şimdi.. Nerede benim 600 mesajım... BAĞIMLI üye iken bir anda MİSAFİR üye olmuşum...

Sürekli database çalışması var deniliyo bu iki oldu yine mesaj sayım yarı yarıya düşmüş herkesde aynı sorun varmı acaba neden böyle oluyo boşuna kendimizi parçalıyoruz aktif olalım diye sürekli böyle olcaksa biri bi açıklama yapsın lütfen....

Aynısı enim başıma geldi kardeş. Hatta yarı yarıya bile değil. Senindedediğin gibi sürekli aktif olmak istiyorum. Bu yüzden 600 MESAJIM silinmiş. Dile kolay 600 MESAJ...

Boşunamı parçaladım kendimi Forum Oyunları bölümünde ben şimdi...

kimse istemez ama mesajları silinsin database'lerdeki sorun nedeniyle tek sende deyil bendede aynı sorun var

Yaw sorun mesaj sayısı değil sadece okadar paylaşım yaptım resim falan teşekkür sayım herşey gitmiş insanın şevki kırılıyo böyle olunca...

Arkadaşlar sunucu çalışmaları var Forum $u an 19 gün öncesine dönmüş durumda.. AdminLer açıkLama yapacaktır sürekLi aynı konuLarı açmayın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri