Mesaİ Saatlerİ

sky

New member
Reaction score
0
ARKADASLAR BİR ÖNERİM OLACAK HACKHELL İ MESAİ SAATLERİNDE KAPALI TUTALIM :durdurun AKSI TAKDIRDE ISMIZDEN OLACAGIZ :)
ISI GUCU EGITIMI UNUTTUK YAHU..

şimdi bu mesajını okudum ve bi an için gözlerimi kapadım... 212.019 kişi senin üstüne koşuyordu... :biggrin

söylediğin imkansız... biz çocuk kanlı gibi belirli saatlerde yayın mı yapacağız...!!! umarım diğer arkadaşlarda konunun şaka olduğunu anlar. yoqsa yandın sen... sani direk marsa... al buda uzay mekiğin
bus061.jpg

sana bunu vereceğimi sanma
imperiaflex_0_0_0.jpg

zaten geçen bakkal hasan amcanın sebzelerin üstüne ufo indirmişsin, adam bağrıp çağırdı...

Güzel taktik mod seçilmek için

işin şakası doğru doğru diyosun 200 bin kişi linc eder adamı :)

ehehehe başlığı görünce böyle birşey çıkacağını tahmin etmiştim :=)
önerin için saol p:

matrixsin bağırından kopup gelmişssin benden esksiin acemiyek biz ( olsun okadar :) buarada ben top star değilim sadece ajdar vs gibilri protesto etmek için nikim bu :) ;)

revolation' Alıntı:
şimdi bu mesajını okudum ve bi an için gözlerimi kapadım... 212.019 kişi senin üstüne koşuyordu... :biggrin

söylediğin imkansız... biz çocuk kanlı gibi belirli saatlerde yayın mı yapacağız...!!! umarım diğer arkadaşlarda konunun şaka olduğunu anlar. yoqsa yandın sen... sani direk marsa... al buda uzay mekiğin
bus061.jpg

imperiaflex_0_0_0.jpg

zaten geçen bakkal hasan amcanın sebzelerin üstüne ufo indirmişsin, adam bağrıp çağırdı...

Az kalsın benım dukkanada dalıyodu...

mesai saatleri kaçla kaç arası OLsun mesela :D

revolation' Alıntı:

bus061.jpg

imperiaflex_0_0_0.jpg

zuahahaa, çok güldüm ya, hay sen çok yaşa e mi :D şaka bi yana, zaten arkadaş da o kadar ciddi değil sanırım. Olacak iş değil yani.

200.000 üyenin işi yok senin işten gelmeni beklicek.. bu kdar saçma bir öneri hayatımda görmedimmm

мc_тυяιѕт' Alıntı:
200.000 üyenin işi yok senin işten gelmeni beklicek.. bu kdar saçma bir öneri hayatımda görmedimmm

YOK YA BEN CIDDI CIDDI SUPHE EDIYORUM SENIN AKLINDAN
OLAYIN GEYIK AMACLI OLDUGUNU COZEMEDIN GALIBA ISTERSEN BI MSJ LARI OKU

Geri