Mert Nobre: Kur\'an-ı Kerim\'i de incelemeye başladım !!

eiffel

Forumun Kulesi
Reaction score
0
Her insan büyük bir alemdir.İnsan düşünceden ibare
Mert Nobre: Kur\'an-ı Kerim\'i de incelemeye başladım

Beşiktaş\'ın Brezilya asıllı Türk futbolcusu Mert Nobre, Kur\'an-ı Kerim\'i incelediğini söyledi.

Siyah-Beyazlı kulübün aylık resmî yayın organı Beşiktaş dergisine konuşan yıldız futbolcu, başucu kitabının İncil olduğunu belirtirken, son dönemde Kur\'an-ı Kerim\'i de incelemeye başladığını kaydetti. Nobre, konuyla ilgili şöyle konuştu: \"Kitap okumayan insanın dolu dolu bir yaşam geçireceğine inanmıyorum. Benzetme yapacak olursak, kitap okuyan insan, okumayana göre her platformda 1-0 öndedir diye düşünüyorum.\" En sevdiği Türk yemeğinin ise döner ve sütlaç olduğunu ifade eden Nobre, \"Balık ve deniz ürünlerinden kesinlikle vazgeçemem. Türk yemeklerinden de en çok döner ve sütlacı seviyorum.\" diye konuştu.

tmm da yakinda tarikata marikata karismasin

Onda O beyin Varmı Acaba Bakalım Biraz Beynini Zorlarsa Başaracak Ama zorlamaya bakılırsa bu gidişle Minik Beynini Çatlatıcağa benziyor,Karnaval Çocuğu Nasıl Müslüman olur,

Kardeşim ßak Lütfen Yorumlarına Dikkat Et.. Herşeye Ters Cevap Verip Adamın Canını Sıkma Sen ßana ßurdan Eskiden ßanlanan Montano Gibi qeLiyosun :goz:

AKILLI OL.!​

foça bence sen hiç yazma o nasıl bi yorum öyle? arkadaş doğru demiş san agereken cevabı vermiş .

Geri