merkezmahallesi.com

güzel bir Php çalışmasi ellerine saglık arkadasim

paylaştıgın için teşekkürler hakikaten güzel bir script

eline saglik arkadasim emegine paylasimina lakin bunda da admin var admin panelinin sifresi nedir acaba

Arkadaşım bu scriptin son hali elinde olan var mı yerel bir portal kurmaya hazırlanıyorum ve bu scriptin son hali hoşuma gidiyo

Devil bey göster kendini :):):)

link ölü be silin şunmu yada adam gibi bişi koyun

birisi rapidshare ye yada başka bir yere koyabilirmi scripti?

Arkadaslar Bu Eskİ Versİyonu Suankİ Halİ Deyİl Yanİ Paylasİma Acan Arkadaslar Elİnİze Saglİk

tşk ederim AraSh arkadaşımm yerel portallar için güzel bir script.... paylaşımın için saoll

Arkadaslar Bende Bu Siteyi Kurdum Ama Bu Scripti Yazan Arkadas Beni Nasil Bulduysa Buldu Ve Mahkemeye Verecegini Soyledi Bende Siteyi Kapadim Kici Kirik Bir Script icin Mahkemelik Olmayalim Diye Yanliz Sunu Dusunuyorum ki Bu Scripti Yazmıs Hos Güzelde Acaba Telif Hakları Gercekten Bu Mehmet Arkadasımıza mı Ait Onu Cözemedim Bu Scripti Veren Arkadaslar Bize Bilgi Verirseniz Sevinirim benim sitede kapattim ama isteyen bir baksin güzelde editlemistim ama elimde patladı :) http:www.scriptsatis.com/index.php bu sek,ilde demoya bakabilirsiniz iyi calısmalar...

arkadaşım çalışman hooşuma gitti aslında adam haklı ama elinde yasal bir belge olmadan bişe yapabilceni düşünmüyorum yani sen bak dalgana :D saygılarrr

arkadaşlar bu scrip bana lazım ama verilen link çalışmıyor
lütfen uygun bir yere upload edebilirmisiniz

Geri