merhaba

xfemdomx

New member
Reaction score
0
arkadaslar öncelikle hepinizi en içten duygularımla selamlıyorum.buraya üye olalı pek zaman gecmedi pekde aktif değilim acıkcası ama söyle söyleyim yıllardır sanal dünyada olan birisi olarak bir cok forum site server vs vs dolastım cok yerlerde cok seyler aradım burasını nasıl buldum suan hatırlamıyorum ama inanın bana zamanla kendime kızıyorum neden daha önce bulmadım diye.Gerçekten oldukca kaliteli zengin içerikli seviyeli bir yer burası.Buradan doğru kelime anahtarlarını kullanıpda henüz bulamadım birsey cıkmadı bazen aradım seyi bulamıyorum veya gerçektende forumda yer olmuyorsa mesajıma cok kısa sürede cevap geliyor.Bu forumlarda alısık olmadığımız bi durum bi soru sorarız minimum 1 hafta içinde cevap gelir ama hackhellde böyle değil.her neyse cok uzattım :) sözde tanısma yeriydi ama nasıl tsk edeceğimi bilemediğim için buraya yazıyorum yanlıs yere yazdıysam affola iyiki varsınız arkadaslar inş hep birlikte cok ama cok daha güzel paylasımlar içerisinde oluruz basarılarınızın devamı diliyorum

aramıza hoşgeldin arkadaşım iyi forumlar

merhaba hoşgeldin.... kalıcı olman ümidiyle.. sözlerin için teşekkürler.. ;)

Öncelikle merhaba....
Yoğun bir grip geçiriyorum,şu an hastalığımın max. olacağı saate girmeye 2 dakika 27 saniye kaldı.Bu yüzden yatıp dinlenmem gerek.
Dolayısıyla iyi geceler....

aramiza hosgeldin
Forum Kurallarini Okumayi Unutma Arkadasim

iyi forumlar

Geri