merhaba

isos81

New member
Reaction score
0
herkese merhaba,
ben siteye yeni üye oldum, ama birkaç gündür forumları takip ediyordum. birçok şeyden faydalandım o yüzden emeği geçenlere teşekkürler.
benim bir sıkıntım var ve sizle paylaşmak istedim. ben işletme mezunuyum ancak bilgisayar mühendisliğinde master yapıyorum (biliyorum alakasız, ne olur ne alaka diye sormayın :) )
internet ve veri güvenliği diye bir ders almaktayım ancak hem dersler ve algoritmalar zor hem de dersin hocası dersi ekstra olarak zorlaştırıyor. ödev verdi ancak kalem oynatamadım, gerçi sonradan öğrendiğim üzere dersi alanlardan kimse oynatamamış kalem :)
benim soracağım ise dersin kitabının solutions manual unu her hangi bir şekilde bulabilir miyim?
dersin adı: data and internet security
kitabın adı: cryptography and network security 4th edition, william stallings
yardımcı olabilirseniz teşekkür ederim
not: sitede yeniyim, bu ilk mesajım, 50 mesaj olayı geçerli mi yazdığım şey için bilmiyorum ama ödev işi acil, salıya yetiştirmem gerek, yardımcı olursanız sevinirim, zaten uzunca süreler buralardayım, 50 değil 500 5000 mesaj da yazarım Allah ın cc izniyle :)

Arkadaşim öncelikle Yardim istemek Için Bizi Tercih Etmen Bizi Onure Etti

Fakat Ben Bu Konuda Sana Yardim Ci Olamaiyorum Araştirmalarima Ragmen Istedign şeyi Bulamadim Ama Aramalarim Devam Ediyor Bulursam Hemen Yayinlayacagima Emin Olabilirsin

tşk

çok teşekkür ederim ilginiz için, ben aradığım şeyi e-mule ve bearshare de arattım ama bulamadım. ama eğer siz bulursanız sadece bnm değil dersi alan herkesin hayr dualarını alacaksınız :)
net bütün gün açık ve ben başında sürekli duruyorum her an mesaj gelecek diye.
arayıp da bulan bulamayan herkese çok teşekkür ederim bir kez daha

tekrar merhaba, daha önce de bakmıştım ama şimdi yine baktım, malesef bulamadım. sanırım direk kitabın cevap anahatarı olduğu için orda bulunmaz sanırım.
acaba yok mudur diye düşünmeye başladım çünkü e-mule da olmayınca hevesim bayaa bir kırıldı.
bu arada ilginiz için teşekkür ederim

Geri