merhaba arkadaşlar...

pusat209

New member
Reaction score
0
arkadaşlar öncelikle forum sorumlularını tebrik etmek istiyorum.çok hoş bir portal yapmışsınız.bir kaç gündür forumunuzu inceliyorum,gördüğüm kadarı ile paylaşım mantığı ve arkadaşlık ön safhada...emeklerinize sağlık...

çalışmalarınızda başarlıar dilerim.

paylaşımlarınla seni de aramızda görmek isteriz...

Bu portalı kuran kişiler ve geliştiren üyeleri Türkiye sanal ortamı üzerinden dostluk kurabilen tek gruptur. Burada herkes birbirini tanımasa da yakın dost gibi davranacaktır. Ben her ne kadar uzak kaldıysam da bunun bu şekilde olacağından eminim...

Hoşgeldin aramıza pusat...

YoUcAnCall911' Alıntı:
Bu portalı kuran kişiler ve geliştiren üyeleri Türkiye sanal ortamı üzerinden dostluk kurabilen tek gruptur. Burada herkes birbirini tanımasa da yakın dost gibi davranacaktır. Ben her ne kadar uzak kaldıysam da bunun bu şekilde olacağından eminim...

Çok uzun zaman oldu YoUcAnCall911 senide burda görmek çok güzel...

Teşekkürler pusat Aramıza Hoş Geldin" ayrıca youcanall sende hoşgeldinn "

Dark_Angel' Alıntı:
Çok uzun zaman oldu YoUcAnCall911 senide burda görmek çok güzel...

Sanal dünyadan sonra reel dunyanın işleri ile cok zaman gecirmem gerekti... Anlatırım bir ara uzun uzun dostum... Bütün forumu gezdim... Başka biryerde olmam da beklenemezdi sanırım, hele ki bütün dostlar buradayken...

pusat kardeş hoşgeldin aramıza.paylaşımlarınla senide aramızda görmek isteriz.

yawf bu YoUcAnCall911 bildiğimiz YoUcAnCall911 mi?eğer oysa özlettin walla üstad kendini yawf.sende hoşgeldin aramıza

Geri