Merhaba arkadaşlar Edirne'den selamlar...

sacit22

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Uzun zamandır internet kullanıcısıyım ve pc hakkında az çok deneyim sahibi oldum diyebilirim.
Pek çok foruma üyeliğim olmasına rağmen uzun bir süredir forumlarda vakit harcamayı kesmiştim geçen günlerde ne lazımdı hatırlamıyorum ama bir sebepten dolayı GOOGLE beni bu siteye yönlendirdi ve ilgimi çeken pek çok konuyu forumda gördüm.
Lafı uzatmayalım sanıyorumki sık sık görüşeceğiz şimdiden hoş buldum...

ne garip benim üyeLiğimde seninLe aynı oLmuştu :D
aramıza hoşgeLdin

FoFeR' Alıntı:
ne garip benim üyeLiğimde seninLe aynı oLmuştu :D
aramıza hoşgeLdin
Sevgili dostum sen burada bayağı yol katetmişsin :clap benim sana ulaşmamın şimdilik mümkünatı yok ama şimdi koşmaya başlasam gelecek yıl yetişirmiyim acaba bilmemki ???
Sağolasın hoş bulduk...

Hoşgeldin hocam formun tadını çıkarman dileği ile iyi forumlar bol paylaşımlar

Teşekkürler Ütopya-Ergenekon-Seçkin abilerimsiniz yaa. Angel_ina sen ablamsın... :)
Ben Fofer'a şimdi koşmaya başlasam gelecek yıl yetişirmiyim acaba bilmemki ??? Diye sormuştum ama anladığım kadarıyla bu forumda çook koşmam gerekecek...

hosgeldin sacit kral iyi forumlar

nisan 2006'da üye oLmuştum ve forumun keLime anLamını biLe biLmiyordum
burada herşeyi öğrendim ve kendi kendime ben burada yönetici oLacağım demiştim oLdum da.
HackHeLL'e harcanan emek karşıLıksız kaLmaz ;)
tekrar hoşgeLdin tadını çıkart...

edit: bu arada angeL_ina abin değiL abLan oLur :durdurun

hoş geldin 8 sene kaldım edirnede cok guzel bişehir ama kucuktum bayaa degişmiştir oralar

FoFeR' Alıntı:
nisan 2006'da üye oLmuştum ve forumun keLime anLamını biLe biLmiyordum
burada herşeyi öğrendim ve kendi kendime ben burada yönetici oLacağım demiştim oLdum da.
HackHeLL'e harcanan emek karşıLıksız kaLmaz ;)
tekrar hoşgeLdin tadını çıkart...

edit: bu arada angeL_ina abin değiL abLan oLur :durdurun
Yaa varya aslında tahmin etmem gerekirdi demi (Jolie'den) kusura bakma anladım ben onu mesajımı editliyorum hemen...

_TOPRAK_' Alıntı:
hoş geldin 8 sene kaldım edirnede cok guzel bişehir ama kucuktum bayaa degişmiştir oralar
Sevgili dostum Edirne'nin çehresi bayağı değişti ben bile şaşırıyorum bazen bilmiyorum hangi yıl ayrıldın ama şu son 2 yıldır Edirne bayağı değişti

Geri