Mercedes SLS AMG'nin ilk iç mekan görüntüleri!

ManUtd

Nevşehir Lee
Reaction score
0
Mercedes SLS AMG'nin ilk iç mekan görüntüleri​

Mercedes'in yeni süpersporcusu SLS AMG'nin ilk iç mekan görüntüleri ve bazı çizimleri resmen yayımlandı.

Eylül 2009'da tanıtılacak SLR halefi 563 bhp'lik 6.2-litre V8'e sahip Mercedes SLS AMG'nin, nam-ı diğer "Gullwing"in ilk iç mekan fotoğrafları ve çizimleri.

Dış tasarımda 1950'lerin orijinal tasarımına göndermede bulunan kanat şeklinde açılan kapılar kadar Nissan GT-R benzeri ön farlar da göze çarpıyor.

İç mekandaysa arkada konumlandırılmış 7-ileri çift-debriyajlı şanzımana kumanda eden vites kolu, üstüne "AMG" yazılı olan bir tanesi de dahil olmak üzere bol miktarda düğme, geniş karbonfiber kullanımı ve 9000 d/d'ya uzanan devir göstergesi dikkat çekiyor. SLS'de diğer öne çıkan özellikler 48:52 ön-arka ağırlık dağılımı ve aluminyum kafes şasi. 0-100 km/s' süresinin 3.8 sn, son hızınınsa 320 km/s olması beklenen safkan sporcunun ESP sistemi istendiğinde tamamen devreden çıkarılabilecek.​

2171_1.jpg

2171_2.jpg

2171_3.jpg

2171_4.jpg

2171_5.jpg

2171_6.jpg

2171_7.jpg

2171_8.jpg

2171_9.jpg

aslinda mercedesi begenmem ama bak bu guzelmis

almanızı tavsiye etmem arkadaşlar ben beğenmedim pek hız yapmıyor birde 1. vites sorunlu hahahaha

bu ne ya uzayamı gidiyoruz hiç beğenmedim iç mekan sanki apollo 13 daha arabaya benzer bişey yapsınlar

ahh ulan şöyle yarım makas helezonları kesilmiş keskin bakışlı ŞAHİNim nerde benimm!! :p

Yaw bırak şimdi. Napalım underground mu takılalım =)) Modifiyeli şahin görmekten sıkıldık artık. Technology Şart!

Geri