Mendilci cocuklardan Biri Pesinize takıldıgında Tepkiniz Ne oluyor?

LEO

Ruh Hastası
Reaction score
0
Can't take my eyes off you . You'd be like heaven
Mendilci çocuklardan biri peşinize takıldığında genelde tepkiniz ne oluyor?

Bozukluğum Varsa Bi Mendil Alırım Oda Keyfinden Mendil Satmıyo Heralde Onunda İhtiyacı Var :)

baba baba diye baçağıma sarılanı oldu :)

param yok gülüm dedim yok gitmedi sonra gitti nabayım para yoktu yanımda :)

Bozukluğum Varsa Bi Mendil Alırım Oda Keyfinden Mendil Satmıyo Heralde Onunda İhtiyacı Var :)

Yanlış yapıyorsun arkadaşım onlara para vererek dilenciliğe alıştırıyorsun onlara yapacağın en büyük iyilik onlardan attiyen birşey almaman olacaktır eve para götürmezlerse onları sokağa gönderen anne babanında onları göndermek için bir nedeni kalmaz illada çlışacaklarsa bir esnafın yanında çıarklık etmelerinin daha faydalı olacağını düşünüyorum sokakta mendil satmaktansa.
Ben hiçbir şekilde almıyorum çünkü bende sattım o mendillerden simit tatlı pamuk şeker onun için almıyorum
sizde almayın bence

Kusura Bakmada Yanlış Düşünüyorsun Bende Çocukluğumda Yolda Bişeyler Sattım Ne Annem Dedi Bana Nede Babam Kimseden para İstemeyi sevmediğim İçin Okul İhtiyacımı Karşılamak Amaçlı Harçlığımla Bişiler Alıp Sattığım Oldu

sokakların hiç te temkinli olmadığı kesin bir çok kötü alışkanlık bu sokaklarda ediniliyor sonra heberlerden duyoruz o çocukların başlarına gelen binbir türlü olayı bu türkiyenin kanayan yarası çoğu yerde yasak zaten bildiğim kadarı ile çocuk polisleri izin vermiyor.
Bizim de ihtiyacımız yoktu ama hayatın içinde bişsin diye gönderiyorlardı haytı öğrensin diye faydsı olmuştur ama zarıda olmuştur o yaşlarda balli tiner denemişliğimde olmuştur her neyse keşke çocuklar çalışmak zorunda kalmasa okusa meslek sahibi olsada böyle şeyleri konuşmak zorunda olmasak

Param varsa alırım bende çocukluğumda para kazanmak için çalıştım. Ayakkabı boyadım, simit sattım, su sattım..

Yalnız Eskişehir'de oturanlar iyi bilir Adalar diye bir yer vardır kız arkadaşınla gezerken geldilermi mümkünatı yok bırakmazlar seni paçana yapışırlar.. Göndermeye çalışsan gitmez, çekiştirsen bırakmaz. En son bir ıslık çakarlar orada ne kadar öyle çocuk varsa büyük küçük hepsi gelir uğraş dur sonra

sokakta bişey satmak insana sadece ezilmeyi öğretir. çocuk gidip bir esnafın bir zanaatkarın yanına girerse hem mesleği hem parası öbür türlü bi tane peçete satarak para kazanamazsın

Geri