Menüsüz Hayat :P (Bir soru)

Dragon1212

New member
Reaction score
0
Geçenlerde pcye format attım.Laptop.Önceden hiç böyle yapmamıştı ama bu sefer nedense yaptı.Denetim Masası / Ağ Bağlantılarım vb. yerlere girince soldaki menü görünmüyor.Menü olmadan da pek birşey yaptığım söylenemez.Lütfen yardım edin arkadaşlar.
En Sonunda bu hale geldik =) : :vur:vur:vur:vur

2z4hlj9.jpg

kardeş bu görünüm ayarlarında bi yerlerden ayarlanıyordu ama hatırlayamıyorum. fakat sana kısa bi yol söyleyebilirim. yeni bir kullanıcı hesabı aç. masaüstündeki, belgelerimdeki dosyalarını falan oraya aktar. çok büyük bi ihtimalle işe yarayacaktır. sonrada gel bana teşekkür et.

Bilgisayarım, Özellikler Gelişmiş Oradanda Performans ayarlar. Windows kendi seçsin

тαкє-ιт-єαѕу;3082075' Alıntı:
kardeş bu görünüm ayarlarında bi yerlerden ayarlanıyordu ama hatırlayamıyorum. fakat sana kısa bi yol söyleyebilirim. yeni bir kullanıcı hesabı aç. masaüstündeki, belgelerimdeki dosyalarını falan oraya aktar. çok büyük bi ihtimalle işe yarayacaktır. sonrada gel bana teşekkür et.

:) yorumunuz için teşekkürler

zafer3838:
Bilgisayarım, Özellikler Gelişmiş Oradanda Performans ayarlar. Windows kendi seçsin

çok çok sağol :victory :biggrin:biggrin:biggrin:biggrin büyük işkenceden kurtardın beni. ne kadar teşekkür etsem az..Çok çok sağol :):)

Geri