Memura yüzde 150 zam sözü

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, 12 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde iktidar olmaları halinde işçiye, memura ve emekliye yüzde 150 zam yapacaklarını söyledi.

Saadet Partisi Eyüp Gençlik Kollarınca Eyüp Spor Salonu'nda düzenlenen gençlik şöleninde konuşan Kamalak, hükümetin yürüttüğü politikaları eleştirdi.
Kamalak, ''Şu anda Saadet Partisi iktidarda olsaydı, Libya'ya haçlı seferleri düzenlenmez, Irak'ta 2 milyon din kardeşimiz katledilmez, Türk gemileri NATO'nun emrine girmezdi'' dedi.
Bazı gençlerin, üniversite harçlarını yatıramadıkları için okuyamadığını ifade eden Kamalak, iktidara gelmeleri halinde üniversite harçlarını kaldıracaklarını kaydetti.
Kamalak, Türkiye'de doktora gidemeyen insanlar bulunduğunu savunarak, iktidarlarında her doğan çocuğun mezara kadar sigortalı olacağını, nüfus cüzdanlarının hastanedeki tüm işlemler için yeterli sayılacağını belirtti.
Eğitim sistemini baştan sona değiştireceklerini söyleyen Kamalak, şöyle devam etti:
''Eğitim sisteminin temeline önce ahlak ve maneviyat yazacağız. Bugünkü milli eğitim ancak Milli Piyango kadar millidir. Eğitimin hem çerçevesini hem de muhtevasını değiştireceğiz. Daha önce belirttiğimiz gibi eğitim sistemini 4 4 3 şeklinde yapacağız. Buradan hareketle imam hatiplerin orta kısmını yeniden açacağız. Kur'an kurslarının önünü yeniden açacağız.
Üreticilerimizi destekleyeceğiz. Esnaf ve müteşebbislerimize faizsiz kredi, çiftçilerimize vergisiz mazot vereceğiz. İktidar olmamız halinde işçiye, memura ve emekliye yüzde 150 zam yapacağız. Bunları yaparken parayı nereden bulacağımızı soranlara 1996'daki zamları örnek gösteriyorum. O zaman biz yapacaklarımızı söylerken bazılarının hayali bile erişemiyordu, ancak milli görüş o parayı buldu ve vaatlerini yerine getirdi. Üstelik hiç kimsenin kapısını çalmadan, kimseye borçlanmadan.''
Kamalak, Türkiye'de ''bazı ülkelerin desteğini almadan iktidara gelinmez'' diye bir havanın hakim olduğunu, bu şekilde iktidara gelenlerin o ülkelerin kuklası olduğunu savundu.
Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak, partilerinin halkın desteğiyle iktidara geleceğini ifade etti.
Vefat eden eski Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın konuşmalarının sinevizyonla sunulduğu gecede, İstanbul Mehter Takımı ile Ufuk Akın ve Ömer Karaoğlu konser verdi.
Sinevizyon gösterimi sırasında bazı partililerin göz yaşlarına hakim olamadıkları görüldü.
Geceye, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu ve İstanbul İl Teşkilatı üyeleri ile partililer katıldı.

Kaynak

Konu siyaset ama haberin içeriğine bakınca bu haber ancak geyik-mizaha yakışır diye buraya açtım :):):)

İşçilerde Ölsün Acından :sleep:

Bu Siyasetçilerin Hiçbirine Aklım Ermiyo Valla :sleep:
Hepsi Bol Keseden Atıyo Maşallah

Erbakan hükümeti zamanında nasıl memura zam yapıldıysa bunlarda o şekilde yapabilir. Ki ayrıca verdiğin haberde de kaynağı belirtmişler. Ahhh verdiğin haberi kendin bi okusan.

Onada İnanmıyorum :D

Erbakan hükümeti zamanında nasıl memura zam yapıldıysa bunlarda o şekilde yapabilir. Ki ayrıca verdiğin haberde de kaynağı belirtmişler. Ahhh verdiğin haberi kendin bi okusan.

Evet açıklamış da ne açıklamış
Milli görüş bulur demek açıklamamı oluyor
Şapkadanmı çıkaracakmış acaba

Erbakan hukumeti zamaninda yanilmiyorsam yuksek oranli zam yapilmisti. Ancak varisleri ne kadar basarili olur tartisilir.

konu siyeset bölümü ile alakalı olduğu için konuyu siyaset bölümüne taşıyorum iyi forumlar...

bana 600 tl verilse çalışmam bir ay çalışıp herkesin agız kokusunu çekip asgari ücret almaktansa işten çıkarım emekli hayatı yaşarım ne ala çalışmadan emekli gibi yaşıcam hemde genç yaşta:) cennette böyle mi acaba çalışmadan yemek ?

bana 600 tl verilse çalışmam bir ay çalışıp herkesin agız kokusunu çekip asgari ücret almaktansa işten çıkarım emekli hayatı yaşarım ne ala çalışmadan emekli gibi yaşıcam hemde genç yaşta:) cennette böyle mi acaba çalışmadan yemek ?

cennet bu dünyanın, alemlerin, yaradılanların enmükemmeli insanın neden yaradıldığının amacını anlayıp, insan gibi insan olmayı öğrenen, Yüce yaradana koşulsuz şartsız biat edenler içindir.

cennet bu dünyanın, alemlerin, yaradılanların enmükemmeli insanın neden yaradıldığının amacını anlayıp, insan gibi insan olmayı öğrenen, Yüce yaradana koşulsuz şartsız biat edenler içindir.
çok güzel anlatmışsın arkadaşım ama o manada demedim...söylediği vaaatler abartılı bulduğum için öyle yazdım mecazi anlamda yani...yine açıkladığın için teşekkür ederim...

eskiden demirel efendi 1e 5 veriyordu kimse artık yutmuyor tam aksine oy veriyor.günümüz demirelleri de bundan nasipsiz kalacak eminim.akpnin ekmeğine yağ sürüyorlar.kılıçdaroğlu dahil

Öncelikle başlıktaki haberde bir teknik hata var.

Yüzde 150 zam vereceğiz dedi deniyor.

Doğrusu yüzde 50 zam yapacağız şeklindedir.

bs5xrcq4peiutmk2t.jpg

Bu da etkinliği düzenleyen saadet partisi istanbul il başkanlğıının sitesinden:

bs5xrryjue67vtwdh.jpg

Görüldüğü üzere çok net bir şekilde MEMURA, İŞÇİYE. EMEKLİYE VS. YÜZDE 50 ZAM YAPACAĞIZ demiş sayın mustafa kamalak.

Peki yapabilirler mi?

Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz der atalarımız.

Bunlar daha önce koalisyon olarak iktidar oldular ve koalisyon olmalarına rağmen, o dönemin ekonomik zorluklarına rağmen yüzde 50 ve daha sonra başka zamlar yaptılar.

yani daha önce bu dediklerini zaten yaptılar.

İşçi, memur, emekli, asgari ücretli, bağkurlu o dönem güldüler. Daha sonra gelenlerin hiç birisi bunlar kadar bu kesimi düşünmedi.

Yaptılar, Yine yaparlar.

Başa gelen değişir arkadaş.. %150 yapar %1500 alır

Demekki bu kadar kaynak var ama nerede kiminle Flort ediyor kimbilir?

Geri